Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj,
prosím o kritiku startupu SportCentral (běží na www.sportcentral.cz). Jedná se o startup pro rekreační sportovce. V současné verzi umožňuje vyhledávat sportoviště, prohlížet si jejich detaily, registrovat uživatele, přidávat a editovat sportoviště.
Rádi bychom dostali zpětnou vazbu na:
Vizuální dojem / grafiku
Funkčnost
Strukturu
Textaci
Cokoli dalšího vás napadne
Pár věcí, které se aktuálně dotahují (tj. v této fázi není potřeba kritizovat jejich absenci :
Title stránek
Meta descriptions, příp. keywords
Title odkazů
Dále by nás zajímal názor na náš nápad na tento startup, který prezentujeme na našem blogu (běží na info.sportcentral.cz/informace). Je mi jasné, že popis nápadu nejde do detailů, ale přesto dávám všanc kritice.
Jen k proč píšeš sem když doménu ani prostor nevlastníš na endoře?
Zdrojový kód | Změř si rychlost webu
Jen k proč píšeš sem když doménu ani prostor nevlastníš na endoře?
Našel jsem si fórum přes Google na "Kritiku webu" a jelikož to je v kategorii O ničem, říkal jsem si, že by to vadit nemuselo :-) Hosting na Endoře nemám, pokud by to vadilo, můžeme příspěvek smazat. I tak bych ale byl za kritiku rád, pokud se někdo rozhodne odpovědět.
Roman
Po letošní prezentaci Webexpo Startup Show Pitch, jsme zveřejnili náš business model na http://info.sportcentral.cz/pro-investory-a-startupy/ (podle metodiky Lean Canvas). Pokud k tomu budete mít nějaké postřehy, zanechte nám prosím komentář na stránce, připadně tady.
V záhlaví fóra je uvedeno:
[size=150:2wpq8nqh]Fórum podpory
podpora pro uživatele služeb Endora.cz
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Moc se mi tento projekt líbí a opravdu mu fandím.
Když však byla řeč o komentářích na webu... Velmi mě unavuje a nepotěšuje diskuse pod článkem pouze pomocí FB. Dejte šanci vyjádřit se i ostatním!
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
web vzhledem k zaměření používá pěknou šablonu, ale chybí mi tam další místa a sporty, jako kickbox, který sám trénuju ve dvou klubech v Hranicích na moravě..., takže doufám, že se to brzy doplní
S přáním krásného dne,
http://www.orderofthedead.clanweb.eu webpage administrator Revenant
Stránky 1