Nejste přihlášeni
zdravim, omlouvam se, že zase otravuju (verim, ze nekteri by na to nejak prisli), ale mam dalsi dva dotazy:
traffic se mi za mesic vynuluje, nebo neco takovyho, ne ze bych k preteceni uz byl nablizku, ale jinde jsem to tak videl :?:
Fatal error: Allowed memory size of 50331648 bytes exhausted (tried to allocate 309070 bytes) in /home/users/sorlak/holyorder.8u.cz/web/wp-includes/media.php on line 258
u obrazku mi to píše todle a nahrany obrazek pak nemuzu pouzit. chtel bych dat zahlavi, to co tam mam je rozmazane a to nove by bylo i tak lepsi. otazka teda zni, kde smazu ty uz nahrane, nepotrebuju je tam :?:
1) traffic sa nuluje vždy k prvému dňu v mesiaci
2) chyba znamená že daný skript spotreboval viac memory_limitu ako má povolené, ak používate CMS deaktivujte nejaké doplnky (moduly, pluginy atď)
[img][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/3747/201208291102zhlavwebofh.jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/img]
Deaktivoval jsem chatbox, který se stejně na web moc nehodil, ale i přesto mi to pořád nejde. Já myslím, že by bylo vhodné smazat obrázky z databáze mého webu, tím by už dostatek místa byl určitě (viz. obrázek).
Pokaždé, když se to pokusím nahrát znovu, tak se to nahraje, pouze ten obrázek nemůžu použít. Stejně tak bych velice rád změnil pozadí, protože to, které jsem našel na českou podobu webu je hezčí
holyorder.8u.cz anglicky
holyorder.9e.cz česky, můžeš porovnat :mrgreen:
já myslel, že FTP a databáze je tady synonymum. já chci teď smazat ty zbytečné a nahrát nový, kde to tam najdu :?: