Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj,
tak jsem úspěšně převedl name servery na endoru, přikládám důkaz od eurid.eu
Proč mi nejde v menu hostingu nastavit DNS - chci si upravit MX server na google.
Díky.
FIlip
Podle mě musíte chvíli počkat, než bude mít endora možnost dns záznamy editovat Do 24 hodin, pokud není někde chyba, by to mělo jít.
Jak říká M4ni4k vydržte to do zítřejšího rána
České Filmy ke stažení / Tipy na Hry ke stažení / Sleduj Seriály Online / Přidávej Pr články !
Tak stále nic... Čekám marně. Může někdo pomoci?
Díky. F
A o jakou jde domenu? Na presmerovani mailu muzete pouzit primo funkci v administraci
Jde o doménu pro-radost.eu.
opraveno
Pokud jsem si založil hosting zdarma a registroval CZ doménu u Wedosu, jaktože mi nejde zde na hostingu nastavit DNS ? Nebo jak to jinak vyřešit ?
Pokud jsem si založil hosting zdarma a registroval CZ doménu u Wedosu, jaktože mi nejde zde na hostingu nastavit DNS ? Nebo jak to jinak vyřešit ?
je doména správne smerovaná na hosting Endora? Návod je tu <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=23&t=1321">viewtopic.php?f=23&t=1321</a><!-- l -->
ak nieje smerovaná tak editácia DNS u Endory nebude mať žiadny účinok
Zdravím,
mám podobný problém. U Wedosu jsem si zaregistroval doménu, na Endora zaplatil hosting, nainstaloval WordPress a ve středu večer jsem změnil name servery na endoru. Z počítače, ze kterého jsem změnu prováděl jsem se na stránky dostal okamžitě, ale z počítače, ze kterého momentálně píšu vidím jen "Tato doména je zaregistrována a funkční.". Kde může být problém? Nebo jsem něco udělal špatně?
Doména je funkční (PSK) - čistá instalace WP.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Máte pravdu!
Zkusil jsem se připojit z počítače kolegy a stránky se mi zobrazí korektně. Vypadá to, že problém je jen u mě. Mi ze ve firefoxu stále zobrazuje jen "Doména je zaregistrována" Je možné, že by to měl prohlížeč nějak nacacheované?
Ano to je možné. Vymažte cache a cookies prohlížeče.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Stránky 1