Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
Dá sa zaplatit aj složenkou zo SR ?
Takže si môžem vipítať na pošte takúto slozenku http://www.rapidlife.sk/img/cor6_new.jpg ? A potom
ju viplnit a len normálne zaplatit ?
takže ja si mám normálne vyplnit objednávku na stránke , a dostanem informácie ktore mám vyplniť ? napr ten variabilni sysmbol ,konšt symbol adresát .... ?
suma bude napisana v CZK ale ja budem platit v eurach oni to na pošte prepočitaju ? alebo to mam ja prepočitat podla aktualneho kurzu?
Pozrite, Endora ma ucet na Slovensku, tak sa da platit v eurach, ked si objednavas program plus, tak tam udas, ze si zo Slovenska a sa ti vygeneruje faktura v eurach a zaplatis v eurach
A neviete koľko by stál program plus na 1 rok v €??? A či nôžem mať na ňom 2 domény tretieho radu čize niečo.niečo.sk od vás zadarmo? alebo je za potrebu mať tam jednu doménu druheho radu?
Ďakujem za vašu odpoveď.
Program Plus stojí 230,- Kč/12 měsíců včetně DPH, v eurech tedy cca necelých 10 (při kurzu 25,253,-).
Programy jsou vždy vázány na danou doménu. Co na ni budete mít, je Vaše věc, pokud nepřesáhnete povolený hostingový limit. http://www.endora.cz/vlastnosti
Přečtěte si pozorně podmínky - je dostatečně jasně popsáno. A také toto vlákno - jak platit...
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Ide mi len o to ze ci môžem mať 2 domeny tretieho radu napr. niečo.6f.sk a dačo.6f.sk alebo musí byť domena tretieho radu a subdoména? Lebo nemam s tým skúsenosť kedže som mal iba free.
Limit by som presiahnuť nemal kedže tam bude jedno forum phpbb a web jednoduchy nič zložité. Podľa mňa by som s týmto limit nemal presiahnuť či?
sorry vlastne s 3 domeny si subdomenu nespravim už mi to došlo ale ten limit by som prešvihnuť nemal či?
Tak udělej do root web a do složky /forum fórum.
Také jsem to tak řešil...
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
ale ja nechcem cez subdomenu ale riadne obidve cez 3 radu domény.
Áno tak som to presne chcel.
Stránky 1
Téma uzavřeno