Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, měl bych dotaz, včera mi přišel email s informací, že jsem překročil velikost našeho webu a to skoro o 100%. Máme variantu Plus tj. 5GB prostoru .. cca 3týdny sena webu nedělal žádná změna a přesto velikost sama od sebe vzrostla na nějakých 9GB. Ihned jsem smazal z webu co se dalo a když jsem se dnes podíval na velikost o kolik se to zmenšilo tak jsem zjistil, že naopak velikost se zvýšila a to na 10,2GB. Nějak mi to asi hlava nebere, ale pokud nic na webu nedělám, tak jeho velikost přece nemůže sama od sebe růst a navíc po smazání dat to stoupne o další 1GB .. Kde je chyba ?? Může mi to prosím někdo vysvětlit.. Děkuji všem za pomoc
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sladke-zdravi.cz">www.sladke-zdravi.cz</a><!-- w -->
Děkuji za reakci, myslel jsem si že chyba musí bejt někde jinde a né u nás
Tak vyřešeno, dnes jsem zkontroloval velikost a už to hlásí 543Mb .. docela slušnej rozdíl Tak, že děkuji za kontrolu
Mohu poprosit o5 o nápravu .. Dnes mi zase přišel E-mail s informací o překročení limitu .. Již po druhé, dost nerad bych aby měl někdo odpojil.
Nejedna se o chybu. Slozka cache ma 7GB
Jak je to možné ? Teď jsem v adminu koukal na promazání cash a obsah byl vždy kolem 190kb .. do 7GB to mělo hodně daleko ..
Stránky 1