Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
dnes o rána se mi nelze přihlásit k FTP účtu přes WEBFTP ani přes cokoli jiného. :!:
Děkujeme za informaci.
Pokud však chcete problém vyřešit, bylo by vhodné uvést například název účtu na kterém ftp nefunguje, aby se to mohlo řešit.
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
No, myslím, že to ani nutné nejde... skúšal som FTP až na dvoch účtoch (jeden je firemný) a nešlo ani jedno, takže tento problém budete mať zrejme na všetkých.
ani mne nejde pripojit na webftp
ucet : techno
Myslim, že nás je více. Možná všichni, kdo chtěli dneska něco dělat s webem. Ani mě to teď nejde. Mám doménu foto-petranek.cz Nejde to zhruba od půlnoci nebo tak nějak.
Ok, v tom případě prosím o strpení.
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
opraveno. Omlouvam se za komplikace.
Mohu rovněž poprosit o opravu přihlášení k FTP... mirekle (fotomirekle.cz)
Děkuji předem
Došlo k chybě:
Nepodařilo se přihlásit k FTP serveru srv10.endora.cz pod uživatelským jménem mirekle.
Žiji, abych zjistil jaké to je žít. Fotografie mi usnadňuje dívat se na svět objektivněji a prožít každý okamžik naplno.
Mohu rovněž poprosit o opravu přihlášení k FTP... mirekle (fotomirekle.cz)
Děkuji předemDošlo k chybě:
Nepodařilo se přihlásit k FTP serveru srv10.endora.cz pod uživatelským jménem mirekle.
skúšali ste vymazať užívateľa a vytvoriť ho nanovo?
V čem je stále přetrvávající problém s připojením k FTP? :idea:
Nevím co pro to mohu udělat na straně uživatele...
Hláška:
"Došlo k chybě:
Jste si jist, že je uživatelské jméno a heslo správné? Pro získání pomoci prosím kontaktujte odbornou pomoc svého ISP nebo systémového administrátora.
Přejít zpět
Přejít na přihlašovací stránku
Hide technical details
The error occured in file /home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/includes/filesystem.inc.php on line 59.
function ftp_openconnection (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/modules/browse/browse.inc.php on line 230)
function net2ftp_module_printBody (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/main.inc.php on line 313)
function net2ftp (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/index.php on line 54)
argument 0: printBody"
Žiji, abych zjistil jaké to je žít. Fotografie mi usnadňuje dívat se na svět objektivněji a prožít každý okamžik naplno.
mirekle napsal:Mohu rovněž poprosit o opravu přihlášení k FTP... mirekle (fotomirekle.cz)
Děkuji předemDošlo k chybě:
Nepodařilo se přihlásit k FTP serveru srv10.endora.cz pod uživatelským jménem mirekle.skúšali ste vymazať užívateľa a vytvoriť ho nanovo?
Asi to nechápu, ale "vymazat uživatele", znamená přijít o účet?! a prostor s webem?
mám na mysli užívateľa FTP, tj prihláste sa na webadmin.endora.cz kliknite na FTP a tam vytvorte nového užívateľa
Povedlo se, díky...<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/posting.php?mode=quote&f=37&p=33069&sid=f3f92a7444780e2c9e94887b2e4528dd#">posting.php?mode=quote&f=37&p=33069&sid=f3f92a7444780e2c9e94887b2e4528dd#</a><!-- l -->
Stránky 1