Nejste přihlášeni
Stránky 1
Norton Symantec hlasi virus na tejto stranke
Nájdené hrozby: 1
Toto je kompletný zoznam: (Ak chcete viac informácií o konkrétnej hrozbe, kliknite nižšie na názov hrozby.)
Názov hrozby: Trojan.Gen.2
Umiestnenie: http://lb.6f.sk/widgets/dload/1apache_t ... widget.rar
Tu otázku snáď nemyslíte vážne?
"Vďaka" tomuto jedinému(?) výskytu trójskeho koňa, na doméne 6f.sk sú všetky stránky všetkých vašich používateľov na tejto doméne napríklad na Facebooku označené ako nedôveryhodné, potenciálne nebezbečné a v podivuhodnom slovenskom preklade označené, ako potenciálne vulgárne.
Takže, ak to chcete natvrdo vedieť, čo po Vás chcem(e), je prinajmenšom osloviť vlastníka napadnutej stránky, aby trójskeho koňa odstránil a, ak by do dajme tomu 7 dní nereagoval, aby ste ho odstránili sami.
Po jeho odstránení osloviť Symantec, aby upozornenie odstránil, keďže sa ľahko môže stať a často sa to stáva, že takto napadnuté domény sú ešte dlho po odstránení problému v antivírusových databázach označené, ako potenciálne nebezpečné.
@l564:
prosím, trochu taktu a slušnosti...
@menyhert:
určitě se k tomuto problému Endora prostřednictvím podpory vyjádří. Vyčkejte, prosím, až se kompetentní osoby k tomuto tématu dostanou.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Sorry,
zdá sa, že l564 nie je kompetentný sa vyjadrovať a iba mi zbytočne zdvihol žlč. Osobne som so službami Endory spokojný, iba som sa snažil upozorniť na aktuálny problém, ktorý sa určite netýka iba mňa.
Tu otázku snáď nemyslíte vážne?
"Vďaka" tomuto jedinému(?) výskytu trójskeho koňa, na doméne 6f.sk sú všetky stránky všetkých vašich používateľov na tejto doméne napríklad na Facebooku označené ako nedôveryhodné, potenciálne nebezbečné a v podivuhodnom slovenskom preklade označené, ako potenciálne vulgárne.
Takže, ak to chcete natvrdo vedieť, čo po Vás chcem(e), je prinajmenšom osloviť vlastníka napadnutej stránky, aby trójskeho koňa odstránil a, ak by do dajme tomu 7 dní nereagoval, aby ste ho odstránili sami.
Po jeho odstránení osloviť Symantec, aby upozornenie odstránil, keďže sa ľahko môže stať a často sa to stáva, že takto napadnuté domény sú ešte dlho po odstránení problému v antivírusových databázach označené, ako potenciálne nebezpečné.
Mám takový pocit že vir pouze infikuje javascript (iframe) tzn, že to není jako pc vir který se množí, je pouze v tom jednom souboru.
A mohu se zeptat co s tím má dočinění ten soubor?
Sorry,
zdá sa, že l564 nie je kompetentný sa vyjadrovať a iba mi zbytočne zdvihol žlč. Osobne som so službami Endory spokojný, iba som sa snažil upozorniť na aktuálny problém, ktorý sa určite netýka iba mňa.
Narozdíl od Vás se snažím dotyčnému pomoci, ty žluči.
<virus >
Pokud se má jednat o zavirovaný soubor, tak toto vám mohu naprosto vyloučit dle nezávislích testu není ani 1 virus.
https://www.virustotal.com/url/1a4c36df ... 343075688/
</virus >
Zdrojový kód | Změř si rychlost webu
Keď v súčasnosti vytvoríte na Facebooku ľubovoľný odkaz na stránku s doménou 6f.sk, tak sa zobrazí správa
Linka, ktorú chcete navštíviť, bola partnerom Facebooku klasifikovaná ako potenciálne vulgárna. To learn more about staying safe on the internet, visit Facebook's Bezpečnosť Page. Please also read the Wikipedia articles on malware and phishing.
Norton™ by Symantec has ranked this web link as potentially unsafe
Stiahnuť Norton™ AntiVirus to protect your computer and your Facebook friends from online threats. Viac info
Neznalý používateľ prirodzene pokladá daný odkaz za nebezpečný a tak naň neklikne. Po podrobnejšom skúmaní na stránke Symantecu sa dá zistiť, že tento trójan je takmer neškodný a prirodzene tie desiatky či stovky stránok tretej úrovne s týmto trójamom nemajú nič spoločné, ale sú automaticky označené, ako potenciálne nebezpečné, robí to zlé meno im aj Endore a Toť vsio.
Takže reálny problém je takmer nulový, imidžový je však pomerne veľký.
Stránky 1