Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím, mám problém se zobrazováním webů. Konkrétně domény skvelerady.cz a jakziskatpenize.cz. Nahrál jsem WordPress, ale stránky se vůbec nezobrazují. DNS server by měl být nastaven správně. Stránky jsem zkusil zobrazit i v jiném prohlížeči, ale nepovedlo se.
Čím to může být?
Díky za objasnění
Cache browseru jsem smazal, ale pořád to nejede. Kamarádovi se stránky taktéž zobrazují ( a i mě přes anonymizer)
My nemáme věštící kouly, tak že porposím prohlížeč napsat.
Pokud prohlížíte přes operu, tak si vypněte ukládání cache na servery Opera Software s.r.o
Zdrojový kód | Změř si rychlost webu
Používám Google Chrome, zkoušel jsem i Firefox a nic...
Na prohlížeči vůbec nesejde. Každopádně sejde na tom, kdo vám poskytuje internet? Už dříve se zde ukázalo několik problémů s jednou firmou. Jejich DNS servery to nějak blbě směrují (pingněte v cmd svůj web). Pak jistojistě pomůže přepnout se na open DNS servery googlu. Jsou svižné, s malým zpožděním a spolehlivé. Je to nějak 8.8.4.4 a 8.8.8.8, z hlavy teď nevím jestli je to přesně takto.
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
ping v jistých okolnostech nefunguje. Jednou mě taky nešel web tak jsem ho pingul a bezproblému... Využívejte příkaz tracert který vypíše cestu přes všechny servery. A vložte sem prosím screen.
Takže si zapněte cmd a napište tracert (a váš web)
Přesměroval jsem na Google DNS servery a vše funguje! Díky moc za vyřešení a trpělivost :-)
Ping v jistých okolnostech nefunguje...
Po by mě naozaj zajímalo v jakých...
Endora plugin!
Přesměroval jsem na Google DNS servery a vše funguje! Díky moc za vyřešení a trpělivost :-)
Super, jen by mě prosím ještě zajímal ten poskytovatel internetu, jestli je to ten problémový.
Endora plugin!
O2
l564 napsal:Ping v jistých okolnostech nefunguje...
Po by mě naozaj zajímalo v jakých...
Jak jsem již psal, pokud prohlížeč nereaguje, ale ping ano... Tak to znamená že je port 80 neboly http zablokován přes firewall cmd, pro ping ale nevyužívá port 80, protože by si ho 'rezervoval' jen pro sebe, a blokoval by ostatní komunikaci. Microsoft neuvádí přesný port, a ani jsem se ho nepokoušel zjišťovat. Podle mě to bude takový temp port, neboly vytvoří se a ihned zanikne!
Ping i traceroute (tracert) používají stejný protokol icmp, takže nebude-li fungovat jeden, nebude fungovat ani druhý.
Endora plugin!
Plníto stejné funkce, ale tracert je podrobnější, dá se říci.
Plníto stejné funkce, ale tracert je podrobnější, dá se říci.
Jít po kabelu je ještě podrobnější a dokonce to nepotřebujete icmp. Konec debaty.
O2 jsem nečekal, ale pokud máte ty DNS od googlu, tak už by takový problém nastat neměl.
Endora plugin!
Stránky 1