Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
jakým způsobem mohu již existujícímu uživateli přidat, či odebrat, oprávnění do další databáze?
Prozatím mohu jen navýšit práva (Create view,...), změnit heslo, smazat a vytvořit nového uživatele.
Neumím přidat oprávnění, zejména do automaticky vytvářených databází, pro vybraného uživatele. Zejména je to pak problém u "standardního" uživatel, kterého nelze ani smazat a znovu vytvořit.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
... Ostatný užívatelia môžu mať prístup len a len do jednej databáze.
S tímto tvrzením nemohu souhlasit. Mohu vytvořit libovolného uživatele s přístupem do všech vybraných databází...
Je škoda, že hlavnímu uživateli nemohu přidat oprávnění do všech databází, tedy i automaticky vytvořených.
Mimochodem na Tvůj (JF) e-mail zašlu podrobnosti k pravděpodobnému bezpečnostnímu incidentu...
1. Murphyho zákon:
A když už jsme u těch db v administraci :-) Hrozně by se mi líbilo kdyby byla možnost upravit spravování db, bez tohož abych musel uživatele smazat a znovu mu dát oprávnění!
Zdrojový kód | Změř si rychlost webu
O tom jsem psal, že to nelze provést....
1. Murphyho zákon:
Dobrá, to že to nejde to taky znám Ale za měsíc když mě to začne štvát tak přeci jenom že to jde :DD
Zdrojový kód | Změř si rychlost webu
Dobrá, to že to nejde to taky znám Ale za měsíc když mě to začne štvát tak přeci jenom že to jde :DD
samozrejme že systémovo to možné je, momentálne sú ale dôležitejšie veci ako robiť úpravu užívateľa do databázy
S tímto tvrzením nemohu souhlasit. Mohu vytvořit libovolného uživatele s přístupem do všech vybraných databází...
Je škoda, že hlavnímu uživateli nemohu přidat oprávnění do všech databází, tedy i automaticky vytvořených.
- sám som toto neskúšal či to ide vytvoriť na viacej databázy, tak sa ospravedlňujem za moju nedokonalosť
- uvidíme čo sa bude dať časom, samozrejme ako som písal že momentálne sa riešia dôležitejšie záležitosti
Uvedené chápu...
E-mail odeslán na jan.fackovec(at)endora.cz s podrobnostmi.
1. Murphyho zákon:
Stránky 1