Nejste přihlášeni
no ok ,ale myslel som si ,že keď napíšem na fórum bude to rozumné jak u mnohýchvelkćh hostingoch...no nemyslel som,že ak mi náhodou niekto čorne web tak sa to nebude riešiť...ale kašlem teda nato aby ste mi tu nepísali ,že som daky spamer...
Ale prosím dajte mi aspom mail na ktorom je tá dómena,chcem si zistiť či má new mail už ... ale stále na tom istom
A ešte aj už.meno
Žiadne heslo ani ftp údaje ani nič od vás nepotrebujem
Ale kebyže si nájde niekto s teamu hneď po pridaní témi na fórko trošku času,tak sa to dalo normal vyriešiť (stačilo len obnoviť web a ak by sa niekto sťažoval ,že som ho okradol alebo niečo ,tak mi ho zobrať (zrušiť) ale nik by sa nesťažoval keďže je môj)
Stačí mi len to meno a mail a môžete LOCK to niesu žiadné osobné dáta predsa...len si chcem speť získať dako svoj mail u ich podpori
jak som písal nechcem heslá ani ftp údaje ani nič (ale je škoda ,že ste si nemohli nájsť trošku času to aj inak vyriešiť)
informácie o užívateľoch tretím stranám neposkytujeme
to i ja môžem byť admin napr na lide.cz a preto nemám právo žiadať o zálohu celého webu, zjavne je vidieť že vy majiteľom nieste, inak by ste vedeli mail, prihlasovacie meno a tiež heslo do webadminu, ak to neviete tak nieste majiteľ ktorý doménu registroval a myslím že toto vám musí stačiť, ak niečo požadujete ohľadne stránky kontaktujte jej majiteľa ak uviedol kontaktné informácie na jeho stránke
s touto debatou končím a uzatváram ju, ak bude pokračovať v ďalšom vlákne budem nútený udeliť BAN
s touto debatou končím a uzatváram ju, ak bude pokračovať v ďalšom vlákne budem nútený udeliť BAN
Prosím fakt nechcem ban...kebyže sa to vyrieši v jednej téme tak by som tu nespamoval s druhou...
Mne na tom webe záleži,tak preto sa ho snažim dostať speť
Vy ste mi povedali ,že ho budem mať a aj tu zálohu aj všetko keď vám napíšem s malu na kotom je ta dómena alebo zálohu budem mať aj na webadmin a ako ste vraveli,že treba jedine cez mail napísať...tak oto sa teda snažím ,keď to nejde inak vyriešiť,ale už mnoho krát som vám tu pisal ,že spoluzakladatel je kali97sk a on ma na maily ten učet a jemu ho čorkli ten mail a ja odneho neviem ani heslo,ani meno a na webadmin viem prihlasovacie údaje (meno je hellzone a heslo tu nebudem písať...)
Ale teraz neviem či to kali dal na ten učet moj alebo si to dal na jeho...lebo na mojom to na 100%neni ako pozeram
Jedine čo odvas žiadam je len buď mail alebo len meno do webadmin nič viac nepotrebujem lebo keď sa to inak neda riešiť tak a chcem dostať ku tomu mailu aby ste mi už verili ,že to je moje
Sľubujem ,že už nebudem zakladať zbitočné témy do fóra a prosím nedávajte mi ten ban (ale snažím sa získať speť aspom mail alebo prístup do webadmin a nechcem odvás ani žiadne heslo) ide o to,že možno heslo aj viem po kaliho zmene ak to znovu týpek nezmenil (len neviem to meno ani mail)
Ako som už písal: informácie o našich užívateľoch tretím stranám neposkytujeme a vy ste tretia strana takže žiadne informácie vám poskytnuté nebudú, tj ani prihlasovacie meno ani mail. Zabudnuté heslo som odoslal na mail uvedený v konte. Ak je daný mail váš tak vám mail príde, ak nieje tak mail príde skutočnému majiteľovi.