#26 2012-07-02 11:53:23

kovi7411
Člen

Re: ohladne webu

tak ako je to dosť blbe ,keď chcete aby som vám napísal s mailu ktorý mi čorkli...kludne si ma môžete overiť...vám môžem napísať bývale údaje od ftp ešte predtým než to čorkol ten týpek a kludne vám môžem napísať aj údaje s webadmin a tak isto kebyže si pozriete tu zálohu a prezriete ten web tak tam je moj nick Kovi a v profilovke mám aj svoj mail <!-- e --><a href="mailto:kovi7411@pokec.sk">kovi7411@pokec.sk</a><!-- e -->

#27 2012-07-02 11:56:44

kovi7411
Člen

možem vám tak isto povedať aj všetko s toho webu kedže patrí mne a kali97sk mi tam tiež pomáha kedže máme spolu cs a mc serveri a ak vám je málo tak isto si môžete overiť aj moju ip s ip ktorú mám v profilovke na tom webe
a bartama ako si písal:
A proč jí chcete někam nahrávat? Máte jí ve webadminu Endory ke stažení, tak ji stačí stáhnout tam.
tak tam si ju nemožem prevziať,lebo ako som písal zmenili heslo...jedine čo ostalo je na webe napísane hacked-...
proste jak píšem stačí si ma overiť,tých možností je veľa a poslať zálohu ktorú ste vy bartama dali do webadmin,tak stačí ju poslať mne a zrušiť dómenu

#28 2012-07-02 12:09:36

kovi7411
Člen

jak som písal,že na webe spolupracuje aj kali97sk a ten mail bol jeho a on už neni ani online...čiže s ním nemám žiadný kontakt.Jediná vec je ,že sa mám ja o to starať ako majitel portálu a kedže mu to ukradli ja nemôžem s tým ni robiť,ale vy áno...určite není zložité si otvoriť ten web a pozrieť sa ,že sa tam nič nedeje iba je tam info o tom ,že nás niekto hackol...a jak vravím keĎ si pozriete tú zálohu tak si ma môžete overiť (jedine ja a kali máme na tom webe práva + jeden týpek ktorý tam už nebýva online a keď i otvorite moju profilovku tak tam máte aj moju ip rovnakú čiže 84.16.63.26 a tak isto si ma môžete overiť aj mailom ktorý mám v profilovke aj na webe hellzone.6f.sk <!-- e --><a href="mailto:kovi7411@pokec.sk">kovi7411@pokec.sk</a><!-- e -->             od zalloženia toho webu čo je už dlhá doba tam mám práva,čiže ja som zakladatel tak isto ako aj kali tak nechápem načo písať s toho druhého mailu ktorý nám čorkli...ako nechcepm sa spamovať ,ale kedže od založania webu tam mám práva a starám sa o ten web(tieto info si môžete pozrieť zo zalohy)tak stačí podľa mňa keď vás len kontaktujem s toho mailu

#29 2012-07-02 12:15:22

kovi7411
Člen

viem ,že keĎ niekto má nejaký problém ,tak vás ma kontaktovať s mailu ,ktorý je uvedený vo webadmin.Ale jak som už písal ,že ten mail aj účet ukradli tak vám s toho nemôžem napísať.Ale vy si môžete repdsa tu zálohu prekontrolovať a jak som písal v správe vyššie,ja tam mám práva už od založenia webu a tak sito sa oto aj starám a moj mail je <!-- e --><a href="mailto:kovi7411@pokec.sk">kovi7411@pokec.sk</a><!-- e --> ale vyy si možno myslíte ,že to vám každý môže naisať ,že to je moj mail...ale ja vás s toho mailu kludne napíšem a môžete si pozrie%t v tej zálohe moju profilovku a ten mail <!-- e --><a href="mailto:kovi7411@pokec.sk">kovi7411@pokec.sk</a><!-- e --> mám v nej

#30 2012-07-02 13:33:32

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Web

Jak tak pročítám příspěvky kovi7411, nabývám dojmu, že neví co píše.
Nejprve, že to jeho web, že mu ukradli e-mail, pak že to je web spolu s kali97sk no a nakonec, že do toho měl přístup ještě další.

kovi7411 napsal:

... (jedine ja a kali máme na tom webe práva + jeden týpek ktorý tam už nebýva online ...

Vážený pane kovi7411, pokud sdílíte přístupová práva s více osobami (a sám jste to uvedl, že ano), pak se nedivte, že není vše jak má být. Jak jsem již psal, pokud poskytnete údaje dalším osobám, je to jen a jen Váš problém a ten si vyřešte s těmito osobami. To, že jsou nedostupní asi zřejmě o něčem svědčí.

P.S.
Pokud sdílí "tajemství" více než jedna osoba, pak to již není "tajemství"!!!  lol  lol  lol

Pokud by Vám kdokoliv z Endory za této situace poskytl data z nějakého účtu, asi by se mohli rozloučit s dobrou pověstí a hosting zabalit!
TOHLE, PROSÍM, POCHOPTE VY!!!

1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

#31 2012-07-02 13:52:29

kovi7411
Člen

Jak tak pročítám příspěvky kovi7411, nabývám dojmu, že neví co píše.

-to je hovadina...pišem to preto ,že kto tam ma práva aby ste vedeli ,že ten web patrí mne a kamošovy a to ,že ho nejaky Hat33r ak sa teda tak menuje ako piše na stranke čornul to neznamená,že neviem čo píšem...
a iný spôsob než napísať s mailu ktorý čornuli neni na presvedčenie vás????  lebo nieje mi dobre keď sa hráči toho portalu pozerajú na prázdny web bez info. a kde je len jedina veta že je hacknutý...

#32 2012-07-02 13:56:09

kovi7411
Člen

alebo kebyže sa nijak inak nedá...tak nemohli by ste si uchovať tu zálohu a po určitej dobe ,keĎ sa na webe nič nebude diať ,tak mi tu zálohu vrátiť a zmazať web...? lebo myslím ak sa vás nijak inak presvedčiť nedá len cez mail tak by som si počkal lebo na webe sa určite nič diať nebude kedže patrí mne a nič tam robiť nebudem a po určitej dobe neaktivneho webu ho zmazať a poslať mi speť zálohu mojho webu... dalo by sa to takto?

#33 2012-07-02 14:45:33

kovi7411
Člen

tak akože sa mam nato vykašlať a nič a neda robiť hej? čiže cela moja praa na webe bola zbitočná...nechapem prečo mi nemôžete veriť (načo by som chcel niekomu ukradnuť web ,ktorý je poskytovaný zadarmo...a pritom všetko s toho webu svedčí mne)

#34 2012-07-02 14:52:32

kovi7411
Člen

hocijakú otázku kebyže mi dáte ja vám naňu odpoviem...úplne na všetko by som vám vedel odpovedať ohladne webu a serverov...
lebo všetko svedčí ,že ten web je môj až na mail a údaje od neho ktoré týpek čornul
radšej celá moja práca na webe bude zahodená a ostane tam jediný nápis hacking...tak to je teda moc no

Ja vás chápem ,že y vám toto mohol hocikto napísať a oklamať vás...ale ten portál som si pekne rozbehol a teraz to je v čude len kôli ukradnutiu údajov..ale jak vravím všetko s webu svedčí mne...aj vám môžem napísať s toho účtu čo mam v profilovke toho webu kebyže to pomohlo len proste chcem web naspeť...ajtak nechápem načo by mi bol niekoho iného účet kde ma web ktorý je zadarmo a pritoms a na webe nič nedeje okrem toho napisu...

#35 2012-07-02 15:04:43

kovi7411
Člen

aspom mi napíšte uživatelké meno na ktorom je ta dómena na webadmin.endora.cz

#36 2012-07-02 16:30:58

kksmirice
Endora rádce
Web

Domnívám se, že za tu dobu co tady neoprávněně žádáte vydání dat z účtu, ke kterému mimochodem nemáte žádné údaje, jste již mohl mít založený nový web a plně funkční.

Pokud Vy nemáte vlastní zálohu daného webu, pak máte smůlu. Poučte se z toho.

Žádný slušný webmaster nedá ven něco co není odladěno a odzálohováno.
Pokud Vám "někdo" web hacknul, pak se také zamyslete nad bezpečností Vašeho díla!

1. Murphyho zákon:

#37 2012-07-02 16:42:27

kovi7411
Člen

kksmirice:
Domnívám se, že za tu dobu co tady neoprávněně žádáte vydání dat z účtu, ke kterému mimochodem nemáte žádné údaje, jste již mohl mít založený nový web a plně funkční.
TAKŽE sme ho poriadne rozbehli a kôli tomu že nam ho niekto hackne nezačneme odznovu kedže sme tam mali vela hračov...
kksmirice:
Pokud Vy nemáte vlastní zálohu daného webu, pak máte smůlu. Poučte se z toho.
ZALOHOVAŤ web som ani nestihol kedže sme naňom pracovalia  zničoho nič bol v stave aký je...
kksmirice:
Pokud Vám "někdo" web hacknul, pak se také zamyslete nad bezpečností Vašeho díla!
NENI sa nad čím zamýšlať kedže heslo bolo (dlhé,čislicové,velké+malé písmena)

bartama:
a je to problém povedať iba uživatelské meno...? chcem si niečo skontrolovať...

ALE AJ TAK VŠETKO S WEBU SVEDČÍ ,Že Je Môj (kebyže mi tu zálohu date a ten čo ho hackol sa začne sťažovať,že je to jeho web...tak mi ho môžete zrušiť) (ale nik sa sťažovať nebude lebo je Môj...)

#38 2012-07-02 16:46:29

kovi7411
Člen

+jak som písal že tam má práva aj kali...tak keď ho zbadám náhodou na skype...tak by som mu napísal a obnovili b sme ten web a aj on aj ja napíšeme do novinky ,že to je naše,aby ste verili ,že ho nechcem kalimu ukradnuť,ale je to kamoš a proste aj on vám tam napiše ,že to je naše...a keby nie tak ho môžete zrušiť,ale proste aj on vám na tom webe môže napísať že je náš

#39 2012-07-02 19:04:07

kksmirice
Endora rádce
Web

Váš web to bude tehdy, pokud se dokážete přihlásit do administračního rozhraní Endora.
Pokud bude Váš "kamarád" reagovat podobně jako Vy, tak ten web nikdy nebude Váš.

Tedy login a heslo k administraci, nebo napsat z e-mailu uvedeném při registraci domény...

EDIT

kovi7411 napsal:

... kksmirice:
NENI sa nad čím zamýšlať kedže heslo bolo (dlhé,čislicové,velké+malé písmena)

Pokud za bezpečnost webu považujete heslo, pak s pánem bohem s takovým webem. Jiné bezpečnostní hrozby jak prolomit hesla a dostat se do databází neznáte? Myslíte si, že když budete mít heslo "dlhé,čislicové,velké+malé písmena", že Vás to ochrání před napadením webu (např. SQL injection, apod)

1. Murphyho zákon:

#40 2012-07-02 19:19:46

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Myslím že nemá zmysel pokračovať kým nenapíšte správny mail. Jediné čo môžem je poslať zabudnuté prihlasovacie údaje na kontaktný mail uvedený pri registrácií danej domény. Keďže ste napísali iný mail tak by sa k vám tieto údaje nedostali. To i ja môžem napísať že doména seznam.cz patrí mne a nie niekomu inému.

LOCK

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

#41 2012-07-02 19:29:30

kovi7411
Člen

prosím neberte to tu ako nejaký spam...toto je len jedna téma kde chcem napísať toto čo napíšem (prípadne ešte poslednú správu potom)

no tak dobre,nechcem to tu stale spamovať ,ale naposledy len tak píšem: keď sme tam admini JA a Kali a sme tam odminmi od založenia webu a to si možete preda aj vy skontrolovať tak koho ineho by bol ten web??? a jak som písal mi vám s toho webu možeme napísať aj novinku aby ste videli ,že sme to mi...a keby ,že vám tu novinku nenpaíšeme,tak nám možete hneď zrušiť dómenu

Ja viem..je pravda čo tvrdíte,že treba napísať s emailu a pod.
Ale keby sa natom aspom trošku zamyslit tak vás napadne:
1.sme tam adminmi od založenia hneď v tej chvílke sme mali práva ,tak koho by iného bol ten web?
2.všetký novinky od založanie,všetko na fórume od založenia sme písali len JA a KALI
3.Kludne vám môžem poslať celé údaje (hostitel,meno,heslo) od založenia ake boli...lebo ja ich viem,ale keď ich ten týpek čo zistil heslo a zmenil ho tak tie už nie...ale od založenia prvé údaje vám môžem napísať lebo ich viem (lebo som to založial ja a kali)
4.účet ktorý mám na tom webe a v ňom profilovke napísane ip sa zhoduje s  mojim ip
5.účet ktorý mám na tom webe a v ňom profilovke napísaný mail sa zhoduje s  mojim mailom a  kludne vám s neho napíšem
6.proste všetkó svedčí ,že to je naše
7.Kebyže mi date zálohu a zmažete dómenu je všetko v poho (viem jak ste písali ,že vás musím kontaktovať len cez mail na ktorom je dómena,ale predsa Všetko Svedčí Že Je To Naše)

Aspom kebyže skúsite mi dať tu zálohu a zmazať dómenu ,tak by ste videli ,že pokračujem v poho v mojej a kliho tvorbe...a kebyže vás klamem a nieje web môj tak sa nič stať predsa nemôže,len by ste mi zmazali dómenu a všetko je ako bolo,tak nechápem rpečo mi neveríte a neskúsite to aspom

#42 2012-07-02 19:32:37

kksmirice
Endora rádce
Web

TO JF pevné nervy...... mysli na to co je za pár dní před tebou.....

wink  wink  wink

Tohle už je na BAN....

[size=150:1cp0c6ot]Naposledy se Vám pokusím vysvětlit:
1. zálohu toho webu máte v administraci - pokud neznáte přihlašovací údaje do administrace zálohu nedostanete.
2. pokud se Vám jedná o web, pak si založte zde na hostingu nový a počkejte až ten původní bude uvolněn pro nedodržení podmínek.

1. Murphyho zákon:

#43 2012-07-02 19:42:20

kovi7411
Člen

1.j ja by som si počkal keĎ sa uvolní a pokračoval naňom ale to mám potom zas celí web a všetký reklami robiť odznovu?? keĎ sa uvolní teda ta dóme a ja si ju obsadím tak mi nemožete dať potom zálohu aby som pokračoval v práci kde som skončil?
2.+by som poprosil mail a uživatelské meno na webadmin od tej dómeny,aby som si skontroloval či dotyčný ma už aj new mail...
3.Prosím len níe ban...ale snažím sa to získať speť ,kedže som natom dlho prcoval...ale ja si myslím ,že skúsiť a vyhovieť mi ste mohli a kebyže vás klamem tak mi zrušíte dómenu...len nie prosim ban smile

#44 2012-07-02 19:51:25

kksmirice
Endora rádce
Web

Prosím, velice pozorně si přečtěte podmínky použití se kterými jste souhlasil při registraci domény (pokud jste zde doménu registroval).
Zejména se zaměřte na bod 2. - 11.

Více na toto téma odmítám komunikovat a prosím LOCK

[size=150:oa8djpmh]Endora nebude poskytovat jakákoliv data třetím osobám - a Vy jste v tomto případě tou třetí osobou!

1. Murphyho zákon:

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK