Nejste přihlášeni
Chcel by som poprosiť nejakého s adminov,ak by šlo tak nech by dali rollback alebo nejak vrátili web do stavu ako bol predtým...ak by to teda šlo tak rollback na deň 28.júna 2012 stalo sa to priblížne o 11:00 vopred ďakujem...
no mi sme na tom webe stale pracovali...a nestihli sme ani zalohovať... a nám sa tam proste niekto nabúral... a heslo bolo dosť dobré ... web <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.hellzone.6f.sk">www.hellzone.6f.sk</a><!-- w -->
no tak ale ja som nevedel že sa nam niekto hackne na web,., inač by som potom urobil zálohy ale ja som jak mal vedeť,že sa tam niekto nabúra...tak ale nejaký ten hl admin alebo niekto kto ma prístup ku všetkému tak hádam môže dať nejak rollback na učet/web...? nie?
dnes cca 11:00som tam bol a bol v poho a potom zrazu same spravy ,že máme niečo s webom...tak sa idem pozrieť a jediná správa tam je ,že hacknuty web a tiež servery a nejaký nick hrača...
ok moc moc ďakujem...keď som zbadal ten web po našej praci a keĎ to hackol...až mi zle ostalo tak moc ďakujem ,len sa bojím čo s tým e-mailom...lebo ja som hesielko trošku zabudol ale mam ho zapísane na druhom pc ale ten si zobral brat ,lebo šiel preč...ale do par dni by mal byť speť.tak sa bojim ,že či to neurobi znovu. Ale hádam nie
ok tak ďakujem moc a pokial mi nepríde pc,že neviem to heslo a náhodou by to urobil znovu tak ta záloha mi ostane alebo mohli by ste potom ešte raz dať obnovu...? ale myslím si,že už to neurobi a bude mysleť ,že je zkazený stále ...tak jak vravím myslím si ,že si to asi nevšimne...ale keby nahodou tak ta záloha mi stane a mžem si ju potom opeť nahradiť na web alebo nie?
cca kedy by sa mala pridať ta zaloha? alebo max čas dokedy by mala prísť...? aby som vedel že či mam pozerať teraz alebo večer alebo zajtra či neprišla
Tak už prešlo pár dní a ta záloha stále nikde
no lenže ja sa ani do ftp nedostanem,on mi ukradol učet a zmenil ftp aj všetko...
ak by ste mohli tak bol by som rád kebyže mi zašlete na e-mail <!-- e --><a href="mailto:kovi7411@pokec.sk">kovi7411@pokec.sk</a><!-- e --> údaje a neviem či možete meniť aj e-mail na učte ,ale ak ano tak aj ten prehodiť na <!-- e --><a href="mailto:kovi7411@pokec.sk">kovi7411@pokec.sk</a><!-- e --> lebo jak píšem on ukradl učet a zmenil hesla
k danému mailu neexistuje žiadne konto v systéme Endora.cz takže nieje možné zaslať žiadne heslo, navyše ukradnúť sa konto nedá, lebo pri zmene mailu je vyžadované potvrdenie linku ktorý príde mailom. Takže ak ste toto potvrdili tak ste to potvrdili dobrovoľne a boli ste informovaný čo potvrdzujete
K danému mailu neexistuje žiadne konto...veď vravím ,že na ten mail to prehodiť lebo ten druhý mail čorkli tak isto ako celi web <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.hellzone.6f.sk">www.hellzone.6f.sk</a><!-- w --> ... kebyže mi pošlete alebo date link na tu zálohu toho webu a vymažete tento ukrdanutý <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.hellzone.6f.sk">www.hellzone.6f.sk</a><!-- w --> tak by bolo všetko v poho jk bolo a ta záloha na teň deň jak sa založil tento topic čiže nejak 27.6.2012 alebo 26.6.2012 stači sa len pozrieť na založenie topicu a podľa toho urobiť zálohu...moc ďakujem
k danému mailu neexistuje žiadne konto v systéme Endora.cz takže nieje možné zaslať žiadne heslo, navyše ukradnúť sa konto nedá, lebo pri zmene mailu je vyžadované potvrdenie linku ktorý príde mailom. Takže ak ste toto potvrdili tak ste to potvrdili dobrovoľne a boli ste informovaný čo potvrdzujete
JF se Vám tady snaží vysvětlit, že to co požadujete nelze provést.
Prosím, pozorně si přečte obsah jeho příspěvku a bude Vám to jasné. To co tvrdíte Vy mohu tvrdit i já. Kdo pak bude mít pravdu???
Pokud jste někomu dal přihlašovací údaje do webadminu, pak s tím podpora nic nenadělá. Je to jen Váš problém, který si musíte vyřešit sám.
Nevím co více dodat.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Presne tak, to môže tvrdiť každý že to je jeho stránka. Ak ste niekomu dali heslo do webadminu a tiež heslo do vašej mail schránky aby mohol potvrdiť zmenu mailu tak potom je to chyba na vašej strane. Navyše sa jedná o doménu 3 rádu ktorá patrí prevádzkovateľovi služby, čiže Endore. Ak by sa jednalo o doménu 2 rádu a váš mail by bol ako kontaktný mail v centrálnom registry danej domény tak by vám bolo vyhovené.
žiadny mail som nikomu nedal...udaje od webu a mailu sú zhodné a sú dostatiočné dlhé + sa tam striedajú malé a veľké písmena a čísla...čiže nechapem ako to niekto zistil
tu sa nemusí ani nič viac riešiť...úplne stačí keď tu zálohu čo mi tu pomáhal predtým endora rádce bartama upnete niekdo niekam napr.ulož.to alebo sandspace alebo niekam a pošlete link...ja si ju stiahnem a potom v pohode môžete zrušiť celú dómenu hellzone.6f.sk a ja si ju sám opeť obnovím...ďakujem