Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
obracím se k vám jako poslední možnost... Snažil jsem se tento problém vyřešit sám, ale uvědomil jsem si po dvou týdnech, že jsem na to slabý...
Mám problém, na adrese http://xirath.8u.cz/ mám nahraný redakční systém webSpell... Šablonu kterou jsem si tam vložil po mé opravě funguje skvěle a však mám jeden problém... Vpravo dole v sidebaru jsem vytvořil kolonku do které jsem vložil tagy <endora></endora>... Zjistil jsem že je to tag pro vaši reklamu... Tato možnost se mi velmi líbí a jsem rád že si reklamu můžu vložit kam chci... Problém ale nastává v pod menu... Je tam oranžový pruh ve kterém se mají ukazovat pod složky, ale zároveň se mi ta reklama tam ukazuje také... Jako uživatel Google Chrome používám funkci zkontrolovat prvek, a tam jsem zjistil že se mi tam zobrazuje tento tag: <div class="dulezite">.
Jelikož jsem stále nepřišel na to jak to odstranit, tak jsem pomocí CSS odstranil text stylem, že jsem do velikosti Fontu zadal "0" a upravil jsem ještě pár příkazů... Vše fungovalo perfektně až do druhého dne, kdy se mě tam objevili odkazy z vaší reklamy... Text je stále skrytý, ale odkazy tam stále jsou... Bohužel nevím jak to odstranit, a proto se obracím na vás... Je to poslední věc která mě brání ve spuštění webu...
PS: Adresa http://xirath.8u.cz/ je pouze moje testovací adresa, na které testuji nové weby, designy a Redakční systémy...
S pozdravem,
DaV3.Cz
Nikde na stránkách další reklamu nevidím. Pouze v bloku Reklama.
... Vpravo dole v sidebaru jsem vytvořil kolonku do které jsem vložil tagy <endora></endora>... Zjistil jsem že je to tag pro vaši reklamu...
Mimochodem je to součástí Podmínek bod 12b první odrážka (zřejmě ne všichni čtou pozorně podmínky použití ).
Tag </endora> není nutné vkládat. Pseudotag <endora> je nahrazen textem reklamy od hostingu, </endora> nemá žádný účinek a zůstane na stránce.
... Jako uživatel Google Chrome používám funkci zkontrolovat prvek, a tam jsem zjistil že se mi tam zobrazuje tento tag: <div class="dulezite">...
Jelikož jsem stále nepřišel na to jak to odstranit, tak jsem pomocí CSS odstranil text stylem, že jsem do velikosti Fontu zadal "0" a upravil jsem ještě pár příkazů... Vše fungovalo perfektně až do druhého dne, kdy se mě tam objevili odkazy z vaší reklamy... Text je stále skrytý, ale odkazy tam stále jsou... Bohužel nevím jak to odstranit, a proto se obracím na vás... Je to poslední věc která mě brání ve spuštění webu...
<div class="dulezite"> je součástí vkládané reklamy a může se v průběhu hostingu měnit na další jiný class. Není na místě jej nijak upravovat ve vlastním css souboru.
O tom jak si upravit reklamu tady již bylo popsáno dost.
Nejjednodušší způsob je umístit kód <div class="endora"><endora></div> nebo <div id="endora"><endora></div> do stránky na požadované místo a v css souboru pak nastavit vlastnosti pro .endora nebo #endora v závislosti na použitém prvku (class, id). Ostatní tagy, které jsou vkládány reklamou pak nebudou mít žádný účinek, protože nejsou ve stylu nadefinovány.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Ak sa reklama zobrazuje i na iných miestach, tj duplicitne tak to má za príčinu AJAXové (Javové) dočítavanie podstránok, riešenie je AJAX vypnúť, zamaskovať reklamu vo výstupe načítavanom AJAXom alebo si zakúpiť program PLUS.
Děkuji ti za odpověď, ano reklamu jsi vidět už nemohl, neboli jsem si myslel že už mi neodpovíte... Vyřešil jsem to jinak a to tímto stylem... Celé podmenu jsem vymazal...
Jinak jste mi velmi pomohli a k těm podmínkám... Ano četl jsem je, ale je to tak přes rok a půl z5... Uživatel Endory jsem už velmi dlouho...
A je v nich tiež uvedené Provozovatel si vyhrazuje právo na změnu těchto provozních podmínek. O této změně bude uživatele informovat novinkou ve webové administraci a fóru podpory. - tj treba sledovať tieto kanály.
Stránky 1