Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, založil jsem si u vás zdarma hosting 2 řádu, doménu zaplacenou a registrovanou mám u Forpsi.com, jak mam změnit DNS abych měl svůj web na doméně u forpsi? Děkuji
Hosting druhého řádu? To neznám, ale pravděpodobně hledáte toto: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=23&t=1321#p4402">viewtopic.php?f=23&t=1321#p4402</a><!-- l -->
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Dobrý den,mám též doménu registrovanou u forpsi,převedl sem ji k vám ale nevim jak se registrovat když mám zájem o hosting a zakládám si ho,tak mě to nechce pustit protože,doména kterou vyplním je obsazená už u forpsi.Jak mám tedy provést registraci jen hostingu.Předem děkuji za odpověď
Doménu znovu neregistrujte, pouze ji do systému přidejte (založte).
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
To jsem udělal,ale jak se dostanu do administrace popripade pres ftp do mysql databaze?
Do administrace se dostanete Vašimi přihlašovacími údaji na adrese https://webadmin.endora.cz
Přes FTP se do mysql databáze nedostanete.
Na WebFTP se dostanete opět přes administrační rozhraní položka FTP stiskem ikony WebFTP u příslušné domény, popř. nastavením FTP klienta dle Vámi zadaných údajů v sekci FTP.
Do phpMyAdmin se dostanete opět přes administrační rozhraní položka databáze kliknutím na danou databázi s případným zadáním přihlašovacích údajů (shodné s údaji pro přihlášení do administračního rozhraní).
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Jasny,ale kde sezenu prihlasovaci udaje,zalozil sem domenu a nic to nedelalo tak nevim.
Zadny email neprisel nic to nedelalo.
Doménu znovu neregistrujte, pouze ji do systému přidejte (založte).
To jsem udělal,ale jak se dostanu do administrace popripade pres ftp do mysql databaze?
Jasny,ale kde sezenu prihlasovaci udaje,zalozil sem domenu a nic to nedelalo tak nevim.
Zadny email neprisel nic to nedelalo.
Tak Vám trochu nerozumím.
Máte vůbec založenou registraci na Endora.cz???
Doménu jste "založil" na Forpsi, tedy i zaplatil. Na Endora.cz máte také účet - registraci - založený hosting - založit doménu 2.řádu, popř. jiný placený hosting?
Co jste vlastně udělal?
1. Murphyho zákon:
Tohle jsem psal na zacatku.Dobrý den,mám též doménu registrovanou u forpsi,převedl sem ji k vám ale nevim jak se registrovat když mám zájem o hosting a zakládám si ho,tak mě to nechce pustit protože,doména kterou vyplním je obsazená už u forpsi.Jak mám tedy provést registraci jen hostingu.Předem děkuji za odpověď
Nevím jestli mi nevynadá podpora.
Zkuste si založit free hosting s doménou 3.řádu a do svého účtu pak Vaši registrovanou doménu přidat. Následně založenou doménu 3.řádu smazat v administraci.
Jinak je to dotaz pro admina či podporu, proč to nelze jak jste uváděl.
1. Murphyho zákon:
Uz je vse ok zatim,sem si nevsim ze je to klikaci zaregistrovat domenu/zaregistrovat domenu zdarma/zalozit domenu 2 radu atd.
Stránky 1