Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
Zdravím,
na Joomla 2.5 koupím komponentu nebo modul na odesílání pohlednic z webu který v češtině a umožňuje platbu za odeslání formou sms. Popřípadě jsem ochoten koupit i jiný script který lze nainstalovat na web jako cms a splňuje požadavky - čeština,odesílání za sms.
Nabídněte....
Začínám a vůbec nemám potuchu o tom, nakolik by to vyšlo... Zkoušel jsem jakýsi script Maian greetings, ale jakmile jsem k němu udělal češtinu v utf8, web se přestal zobrazovat....
Vy máte nějakou představu co by to stálo? Mám na webu pohlednice a u některých bych chtěl aby bylo možno je odeslat za platbu sms. Vím že jsou na Joomla Extensions komponenty,ale mám pocit že pro 2.5 ne a pokud ano, netuším jak provést platbu a hlavně bude asi problém s platbou přes sms....
i když...tohle je tedy také fakt...Češi jsou na tohle skrblíci...
a věděl by jste o něčem jak to provést tedy bez platby ale jen u některých obrázků z galerie nebo mám holt hledat dál někde nějaký script který nainstaluju zvlášť na web?
jj, díky. Teď jsem si prohlížel free ale pro Joomla max. v1.7 tak to zkusím zvlášť - jen to nemá cz tak ji budu muset dodělat.
Můžete toto asi uzavřít a moc díky i za toto.
Stránky 1
Téma uzavřeno