Nejste přihlášeni
Stránky 1
Řešil jste někdo v PHP (Nette) MySQL real-time vyhledávání (databáze článků tzn. nadpis, obsah, komentáře - rozumný počet) jeho následné upravení ve smyslu ořezání okolního textu tak, aby hledaný výraz byl uprostřed a ořezání mělo všechny náležitosti + zvýraznění nalezeného výrazu? Mám napsanou nějakou alfa verzi, ale má to spoustu mouch. Ušetřilo by mi to spoustu trápení...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Oveľa skôr by ti poradili na oficiálnom Nette fóre, tu ako to pozerám, tak je to samý CMS-kár
Oveľa skôr by ti poradili na oficiálnom Nette fóre, tu ako to pozerám, tak je to samý CMS-kár
S podporou na ofiku nejsem moc spokojen. Většinou mě odpálkují nějakým nesmyslným odkazem za každou cenu a navíc je to spíše o PHP, než Nette a to by bylo zase keců. Čas kdy to budu muset napsat se velmi blíží, teď na to nemám čas, ale hotové to jednou bude...
Endora plugin!
A bude aj záujem podeliť sa výsledný výtvor? Znie to ako dosť užitočná vec.
...Ja som si zas nikde nevšimol, nech som hľadal ako hľadal, že by existovala taká základná vec, ako plugin na obyčajné (nefacebookové) komentáre. A to som pozeral aj fórum odhora-dole... Teda, možno som ja slepý. Premýšľal som, že by som sa toho ja ujal, už mám tie komentáre aj celkom dosť rozpracované. Len aby som nerobil fakt niečo, čo už je :shock:
Podělit se můžu. Naplánované to mám do začátku dalšího školního roku.
No komentáře to je další kapitola sama o sobě. Taky si je píšu sám. Možná je to tak lepší...
Endora plugin!
Stránky 1