Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj, mám problém na webu <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.namornickakrcma.cz">www.namornickakrcma.cz</a><!-- w --> - mám nastylováno a nadefinováno v souboru template.php, aby se reklama zobrazovala dole v zápatí webu, ale na některých stránkách tohoto webu (všechny však používají jeden a tentýž template.php) se mi odkazy v zápatí webu nezobrazí, místo toho se vytvoří odkazy v textu na webu. Např. v meníčku u sousloví polévka "čočková" - je čočková aktivní odkaz a odkazuje to na web s nějakejma čočkama do očí...
Přičemž to dělá pouze u některých stránek. Např. u týdenních meníček.. všechny vycházejí ze stejného musteru a u některých stránek to je a u některých ne. Nechápu...
Sice to nemá s Endora pluginem nic společného, ale v druhém odstavci je tento problém přesně popsán...
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=27&t=4695&start=40#p30319">viewtopic.php?f=27&t=4695&start=40#p30319</a><!-- l -->
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
OK sice trošku divný , ale co už mám v tom template.php vložen tag <endora> a přesto se reklamní odkazy vkládaly "do uživatelova textu", v administraci jsem pak nenašel možnost : "nezobrazovat odkazy v uživatelově textu" ale odškrkl jsem možnost "pokud možno nevkládat reklamní patu" - ta už tam je tagem <endora> vkládaná mnou natvrdo v kódu a hle: vypadá to, že to pomohlo
Již se to tady mnohokráte řešilo. Chce to jenom hledat.
... odškrkl jsem možnost "pokud možno nevkládat reklamní patu" - ta už tam je tagem <endora> vkládaná mnou natvrdo v kódu a hle: vypadá to, že to pomohlo
pokud možno nevkládat reklamní patu - lze chápat jako "Když nebude nalezeno odpovídají slovní spojení pro vložení reklamy, pak vlož reklamu do patičky webu", nebo
"nezobrazovat odkazy v uživatelově textu"
"Nejprve najdi kontextovou reklamu (slova s odkazy) a pokud není nic nalezeno vlož reklamu do patičky webu"
Tag <endora> je pouze pro vhodnější umístění reklamy dle přání uživatele, nemá vliv na způsob chování kontextové reklamy.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Stránky 1