Nejste přihlášeni
Stránky 1
Jde MySQL ovládat z příkazzové řádky (cmd > příkaz MySQL) a funguje klient mysql v režimu příkazové řádky něco jako se ovládal DOS ? Výše zmíněná kniha Velká kniha PHP 5 a MySQL vůbec nepopisuje PHPmyAddmin
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
... Výše zmíněná kniha [url=http://www.zonerpress.cz/kniha/pro-programatory/velka-kniha-php-5-a-mysql-nove-treti-vydani]Velká kniha PHP 5 a MySQL[/url:217cy97b] vůbec nepopisuje PHPmyAddmin
No to se mi zdá vcelku logické.
Jinak by se zřejmě ta kniha jmenovala Velká kniha o phpMyAdmin.
Najdete například v knize popisující OS Windows popis MS Office? Já ne.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Toto nerozběháte v cmd, ale musíte mít program MySql Query tož za 1, a za 2 se peřipojíte protože externí připojení server z důvodu bezpečnosti odmítá
Zdrojový kód | Změř si rychlost webu
Dík za vysvětlení.
Jen tak pro zajímavost:
Co mají dělat uživatelé, kterým MyPHPAdmin nevyhovuje a mají raději příkazový řádek (comamnd line) ?
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
Vrátit se do reality a přestat číst knihy, kterým nerozumí.
Mám silné podezření toho, že zde toto téma už jednou bylo. To nedělejte...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Když mě by to zajímalo :?:
Rád se něčemu přiučím a něco se dozvím nového.
Stránky 1