Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
nejde mi uložit seznam povolených ip pro přístup na FTP v administraci, kde název ftp je plugin-manager-amateri-kvalitne. U ostatních ftp to uložit lze. Mám program PLUS a doména, kde to nejde, je amateri-kvalitne.cz
Žádám o nápravu
Díky
Tak tedy čekám :cry:
Už to funguje. Dík
Mám podobný problém pro doménu radimdusek.cz. Resp. adresy uložit jdou, ale blokuje se přístup, i když zadám ip pro srv10.endora.cz, kvůli aktualizaci Drupalu přes plugin PluginManager. U ostatních domén to funguje. Bylo by možné zjistit, kde je problém?
Díky
dávám tam ip pro srv10.endora,cz, tedy 88.86.120.114
Je to trošku složitější. Je tam Drupal s rozšířením PluginManager. Funguje to tak, že po vyvolání aktualizace pluginů z administrace Drupalu se přes http stáhne na server nový plugin a Drupal se připojí přes ftp, kam tento už stažený balíček nahraje a nainstaluje. Je to takové krkolomné, ale lépe to buhužel nejde. Nicméně tento systém mi funguje pro ostatní domény dole v podpisu, ne pro výše uvedenou.
Tak bude něco rozbitého pro tuto konkrétní doménu. V ip nemám pouze jednu adresu, ale víc. Pořadí těch uložených adres se liší, vždy se to samo přeskládá, ale různě.
Pro ostatní domény to funguje jen v případě, že je tam i ip pro srv10.
Možná nemělo, ale dělá. Když odstraním omezení na ip pro tuto doménu, tak aktualizace funguje. Co potřebujete za další podklady?
Stránky 1