Nejste přihlášeni
Stránky 1
Nazdar, chtěl bych požádat o kritiku webu.
Web je pořád v připravách a zkoušení jinak chtěl bych se zeptat jak se muže nechat stránka umístit do Reference.
Děkuju
- chat není povolený
- web není validní
- na co ty hodiny?
- logo ne moc čitelné, proč je jiné to na úvodní stránce a to vkládané na jiné stránky?
- zatím málo obsahu
-Chat zrušen..
- Mě se to logo líbí jen ho asi zvětším
-co to je validní ? tepr stímhle začinám
-obsah se doplní až bude
-Hodiny taky fuč...
to vkladane na jine weby je totiž puvodní logi stejnak zapínam pořad Photosohb a začnu zas dělat nevé až se mi bude libít
-co to je validní ? tepr stímhle začinám
dofaum že umíš aspon trochu líp anglicky
http://validator.w3.org/check?uri=http% ... ne&group=0
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
no anglina není ma silna stranka :D co to takhle popsat jednou větou ?
podle W3C standardu nemáš stránku validní, sou v ní chyby které nekteré prohlížeče ignorují ale některé ne a proto není zaručeno že ti stranka poběží v pořádku
tohle je ale spekulovatelné, někdy opravdu běží
jinak required attribute "alt" not specified - stačí doplnit do tagu img někam alt="" a máš -3chyby
- a zbytek jak vidim ti dělá youtube
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
no anglina není ma silna stranka :D co to takhle popsat jednou větou ?
tak zkus český validátor, ten má větší pravdu než ten starý a je český
http://validator.w3.cz/ - tam zadáš URL adresu webu
ten stojí zaprd, není nad originální
vypisuje i "chyby" který originalni ignoruje, protože sou hrozná blbost např. i alt="" bere jako varování, přitom na tomto tvaru není nic špatně
ano, je to chyba, ale tvá v tvé hlavě. obrázek má mít alternativní popisek! znám hodně lidí kteří ho využijou, například nevidomý ... čtecí program mu obrázek nepřečte, to se nedá, ale dle popisku mu to alespoň řekne, co na tom obrázku je. třeba louka, nebo Petr s manželkou apod. za prd nestojí, opravuje mnoho chyb které originální validátor ignoruje. nejdřív zkoumej, pak piš.
je blbost definovat třeba obrázek rámečku altem, tam je uplně jasný že nic takovýho tam nepatří, a snad vim, kde má cenu vyplnovat alt a když ho nechci tak ho nechci
nevidomí nepotřebujou číst obrázky, to je useful tak u tlačítek
Dest. a co ti udělá, když je vyplníš u všech obrázků? zabere to jen pár minut
ale když si nevidomý čte něco na webu tak ho zajímá co je na obrázku znám to tak do mě nemluv. samozřejmě že rámeček nebudeš pojmenovávat altem, ale když jsi alespoň na ůrovni, tak to píšeš v css předse
Dest. a co ti udělá, když je vyplníš u všech obrázků? zabere to jen pár minut
neudělá to nic, jen říkám že to vyplnuji pouze tam, kde to má význam
ale když si nevidomý čte něco na webu tak ho zajímá co je na obrázku znám to tak do mě nemluv. samozřejmě že rámeček nebudeš pojmenovávat altem, ale když jsi alespoň na ůrovni, tak to píšeš v css předse
někdy jo někdy ne, u tabulky s rámečkem(když už sem ho použil jako min. příklad) je to možná lepší přímo v html, ale to at už si rozmyslí každý
jak už jsem psal, co ti udělá tomu obrázku rámečku přiřadit alt "rámeček" ?
no jak myslíte, já se do toho míchat nebudu, nechci začínat flame war
Stránka zamčena
České Filmy ke stažení / Tipy na Hry ke stažení / Sleduj Seriály Online / Přidávej Pr články !
Stránky 1