Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
Prosím o radu zkušené:
Z modulu Vlastní HTML si vytvořím box, ale když chci vložit reklamní kod z iDnes, tak se mi nic nezobrazí. Zřejmě něco dělám špatně...
Jde o tento kod:
<iframe width=120 height=600 marginwidth=0 marginheight=0 frameborder=0 hspace=0 vspace=0 scrolling=no src="http://b.idnes.cz/pb.asp?r=&s=59"></iframe>
Dá se s tím něco dělat aby se mi to zobrazilo? Díky moc všem ochotným. Zkoušel jsem hledat, ale nic konkrétního se mi nedaří...
Na jakém webu to dělá problém? Uvedený kód je zřejmě v pořádku...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Kod bude urcite OK,ale nejde mi to vložit do modulu Vlastní HTML. Vždycky když kliknu v editoru na značku HTML a dám tam ten kod,tak po kliknutí uložit zmizí. Nemusí k tomu původnímu kodu z iDnes být něco přidané?
Na jakém webu to dělá problém? (prostě je dobré to vidět, jestli to opravdu zmizí, nebo to tam je, ale není to vidět)
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Pomáhám kamarádovi na jeho webu. Adresa je:
http://nakladatelstviphpraha.tode.cz
a jedná se o modul Vlastní HTML - pojmenovaný jako Aktuality v pravém sloupci.
Schválně jsem napsal kousek textu a za něj nakopíroval ten kod, ale stejně se to nezobrazuje...
Na vkladanie iframe do modulu html je nutné mať doinštalované veci, prípadne správne nastavený používaný doplnok na úpravu textu, napríklad ja používam JCE z rozšírením o iframe a ďalšími doplnkami a tam to funguje korektne po správnom nastavení doplnku.
To je všechno hezké,ale jsem v začátku a zatím není na to abych platil vše kolem sebe... JCE se sice dá stáhnout,ale zrovna plugin Iframe je placený...?!
Není jiná cesta?
Prosím o Lock - vyřešil jsem to nakonec sám....
Po delším hledání a matlání se v divných překladech translátoru jsem narazil na modul s názvem
mod_c7dialoghtml a ten světe div se funguje bez problému.
I tak děkuji všem za snahu...
Stránky 1
Téma uzavřeno