Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím, včera jsem potřeboval najít nějaký plugin pro multilanguage, všiml jsem si, že nejlepší WPML je již placený, jde mi o to, že jako jediný přepíše URL a navíc lze udělat i lehce a snadně překlad i textu napsaný napevno ve vzhledu či pluginech. Cena je strašná, snad 70 dolarů za pro verzi a 30 za nějakou míň rozšířenou. Ta placená verze je verze snad 2.0.4.xxx . Přitom sami nabízejí na svém blogu verzi 2.0.3 zdarma. Stačí zadat do googlu WPML download a najde to odkaz na jejich blog kde maj tento build zdarma. Ted je jen otázka, zda není tato verze zabugovaná, prozatím ji testuji na apachi na vlastním PC a nevidím chybu, jste někdo o tomto pluginu více informovaný?
děkuji za reakce
[size=150:3p6yiuw9]EDIT: tak ofiko je nejnovější 2.4.xxxx takže by se dalo říct, že tento je starej, ale pořád je zdarma a připadá mi, že nabízí to co potřebuji
Můžete sem prosím umístit odkaz na to stažení? Jsem asi slepý...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
ihned první výsledek
WPML 2.0.3 - WPML
wpml.org › Blog › WPML versions - Přeložit tuto stránku
10 Dec 2010 – There's a problem with the download link in the WordPress plugins repository. Until it's resolved, you can download WPML 2.0.3 from our ...
Pokud daný plugin obsahuje chyby, ukáže se to až časem (pokud vůbec).
Podstatné je to, že požaduje minimální verzi WP 2.7 a testován je až do 3.0.3. Takže fungovat v novějších verzích zřejmě bude (kvůli zpětné kompatibilitě pluginů), ale nemůže obsahovat nové fičury.
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Pokud daný plugin obsahuje chyby, ukáže se to až časem (pokud vůbec).
Podstatné je to, že požaduje minimální verzi WP 2.7 a testován je až do 3.0.3. Takže fungovat v novějších verzích zřejmě bude (kvůli zpětné kompatibilitě pluginů), ale nemůže obsahovat nové fičury.
no, jde mi o to, který jiný plugin mi přepíše URL,nadpisy,pluginy a vzhled do jazyků, které chci, pokud nějaký takový znáte tak se prosím podělte, samozřejmě budu radši používat nejnovější verze bez chyb
Stránky 1