Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den ve Wordpressu je možnost publikování příspěvku přes email stačí poslat email a vytvoří se z něj příspěvek ale mám problém skouším na seznamu a na atlasu pop3 a také imap heslo apod. zadávám dobře ale vůbec se to nezobrazuje nevím proč ale data která jsou napsaná v nastavení emailu jsem potvrdil a přepsal v pořádku al i přesto to nefunguje web je http:htmlsnadno.8u.cz nevíte jak na to ? popř. je nějaký půlugin ? googloval sem ale nic .
Aby stránka sama pristupovala do mail schránky a kontrolovala maily je nutné spúšťať nejaký súbor ktorý to spracováva pomocou CRONU, alebo manuálne tým že si daný skript spustíte v prehliadači. Bez toho stránka nedokáže stiahnuť články z mailu.
Aha děkuji a jen se zeptám jaký to má být kod ? napadá mě momentálně soubor s nějakým názvem a v něm by bylo
pop3.seznam.cz //pokud je můj email na seznamu
uživ. jméno:
heslo: //nevím přesně jestli je to uživatelské jméno a heslo dobře napsané (myslím jestli tam nemá být třeba user name a password
Aha děkuji a jen se zeptám jaký to má být kod ?...
Jakýkoliv, který vyhodnotí to co požaduješ.
Je nutno si jej napsat (např. v php) a otestovat.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Tak jse se detailněji díval a našel jsem "pomoc" Publikování prostřednictvím emailu funguje velmi jednoduše – stačí poslat přímo do WordPressu email s nějakým textem, který bude v rámci této funkce automaticky zpracován do podoby příspěvku a publikován. Abyste mohli publikovat své příspěvky tímto způsobem, musíte pro WordPress nejdříve vytvořit speciální emailovou schránku s POP3 přístupem. Všechny emaily přijaté na této adrese pak budou okamžitě publikovány, takže je nutné ji opravdu dobře utajit.
Podle toho co jsem si přečetl z toho tak vychází najevo ž už ten program s tím stahováním emailů je ve wordpressu ale jak nastavit teda ty informace s tím serverem to nevím když mi to nebere ikdyž to je dobře napsané.
Googlil som a zistil som že do cronu musíš nastaviť spúšťanie súboru wp-mail.php napr na každých 15 minút, prípadne dlhší interval záleží ako často chceš aby sa to spúšťalo. V prípade že nebudeš mailom chrliť veľa požiadavkov tak to môžeš mať nastavené i na 60 minút alebo na dlhší interval.
Raději doporučuji delší čas. Pak vyskočí hláška "Uklidněte se, není potřeba kontrolovat příchozí emaily každou chvíli!"
Nastavení v administraci (pro seznam):
Mail server: pop3.seznam.cz
Port: pro pop3 zpravidla 110
Uživatelské jméno: tajný_email@seznam.cz
Heslo: moje_tajne_heslo
Výchozí rubrika ... zvolit
Pozor na dlouhé emaily a emaily s přílohou
Fatal error: Allowed memory size of 50331648 bytes exhausted (tried to allocate 1966080 bytes) in /home/users/kksmirice/prolamy.hys.cz/web/wp/wp-includes/wp-db.php on line 927
EDIT:
Příspěvky zaslané emailem, zůstávájí v administraci a je nutné povolit jejich publikování...
1. Murphyho zákon:
dekuji vypada to ze to pojede zatim sem to nedozkousel protoze cekam 30 minut
Takže děkuji funguje to akorát se to pak musí schválit,ale tím líp pro mě alespon tam nebudou chodit reklamy ještě jednou děkuji a doufám že toto téma pomohlo i někomu jinému
Dobrý den,
docela mi toho pomohlo ,ale pořeboval bych vědět jak dostat do obsahu příspěvku toto <iframe src="http://flashservice.xvideos.com/embedframe/2565573" frameborder=0 width=510 height=400 scrolling=no></iframe>
Nevím jestli Vám dobře rozumím, ale pokud se jedná o vložení zdrojového kódu HTML do příspěvku, pak se musíte v příspěvku přepnout na záložku HTML. Pak lze kód upravit.
1. Murphyho zákon:
od toho je plugin "postie"
Stránky 1