Nejste přihlášeni
Dobrý den,
potřeboval bych pomoci vyřešit toto:
mám na endoře doménu veciverejnekhk.cz a hosting s programem plus. Zákazník na něj chce nasměrovat další doménu veciverejnehk.cz, která je registrovaná u Forpsi. Jak to mám celý nastavit, aby ta stará doména byla při zadání do prohlížeče přesměrována na nový web na Endoře? Předem díky za radu.
Pridať si novú doménu so systému Endora.cz - prekopírovať obsah zo starej na novú, zmeniť URL webu v CMS, požiadať o presun programu PLUS podľa bodu 16 podmienok prevádzky a nakoniec na starú doménu pomocou súboru .htaccess presmerovať na novú.
Nejdříve mě taky napadlo přesměrování pomocí .htaccess ale puvodní doména veciverejnehk.cz s webem je na webnode a tam .htacces "nemaj". Napadlo mě, jestli by to nešlo vyřešit pomocí editace dns záznamu na forpsi. Zkoušel jsem editaci dns na forpsi - sice to odkazovalo na endoru ale jen na stránku s hláškou že uživatel nedodal obsah. Jde mi o to že ten hosting na webnode by už nefungoval vůbec a doména by se "jen" směrovala na endoru a nový web veciverejnekhk.cz. Je to možné pomocí editace dns na forpsi nebo se to bude muset překlopit viz. odkaz výše?
Nechá se také přesměrovat PHP hlavičkou viz http://www.jakpsatweb.cz/presmerovani.html#server
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Nojo, to mě nenapadlo, dík za tip. Vyzkouším a dám vědět. Jen se chci ještě ujistit v postupu:
1) Forpsi-změna dns serveru na NSSID:ENDORA
2) Endora-přidat doménu do adminu a přes ftp nahrát .htaccess kde bude nastavený přesměrování
Ještě mě napadá - nebudu porušovat nějaké podmínky (třeba zobrazování reklamy), když na hosting nahraju jen .htaccess?
Díky moc, maká to. Správný lidi na správnejch místech. Dávám palec nahoru a doporučuju i ostatním