Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím už asi dva dny mi blbne administrace. Stránka se nenačte, nedostanu se do adminu. Dá se s tím něco udělat? Je nás více? Díky za info.
Táto webová stránka nie je k dispozícii
Webové stránky na adrese https://webadmin.endora.cz/auth/login môžu byť dočasne nedostupné alebo sa mohli natrvalo premiestniť na novú webovú adresu.
Prečítajte si tieto návrhy:
Znova načítať tieto webové stránky neskôr.
Chyba 7 (net::ERR_TIMED_OUT): Skončil sa časový limit operácie.
sme asi dvaja
no ja som výpadky nepostrehol a to do adminu a na stránky endory chodím moc často. Daná chyba znamená že vypršal časoví limit operácie, čiže chyba mohla nastať na ceste od teba ku serverom endora, napr na domácom routri, alebo u tvojho ISP. Ak môžeš napíš presné časy kedy sa ti to prejavuje aby sme to dokázali dohľadať v logoch či je chyba u nás alebo nie.
OK, díky, jak se mi to zase sekne, dám vědět.
Třeba zrovna teď 17:11.
Nebyla přijata žádná data
Stránku nelze načíst, protože server neodeslal žádná data.
Zde je pár návrhů:
Tuto stránku znovu načtěte později.
Někdy je to deset vteřin, někdy déle. Nezkoušel jsem furt dokola klikat refresh. Odešel jsem od toho a pak už to zase třeba šlo, nebo zase ne...
Takže už mě to lehce přestává bavit. Je to skoro každý den. Při snaze se dostat na přihlašovací stránku webadminu mi to hlásí většinou tohle:
Stránku nelze načíst, protože server neodeslal žádná data.
Zde je pár návrhů:
Tuto stránku znovu načtěte později.
Chyba 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Server ukončil spojení, aniž by odeslal jakákoli data.
A po několika pokusech už to projde a je to OK. Pokud je to chyba na vaší straně dejte vědět.
Zkousel jste jiny prohlizec?
Ano, zkoušel. Já používám Rockmelt, ale problém je i na Firefoxu. Stále stejná hláška, kterou jsem uvedl v posledním příspěvku. Dnes jsem se sem dostal taky až na podesáté. Problém u vás?
Nikdo jiny dany problem zatim nehlasil.
a ani web stránky.
Opakuje se to někdy i několikrát za den, někdy vůbec, někdy každý den, někdy je pár dnů vše v pohodě, ale poslední dobou dost často.
"Chyba 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Server ukončil spojení, aniž by odeslal jakákoli data."
Mám u vás dvoje stránky, placený program Plus. Nejde mi o peníze, ale tímhle způsobem se nedá s webem pracovat a je to testování ne webu, ale toho co vydržím, než se z toho nervově sesypu :x .
Nevím kde je chyba, ale myslím, že není na mé straně, protože někdy funguje jeden web a druhý ne a jindy obráceně a jakékoliv jiné weby se zobrazují normálně. Po nějaké době, bez jakéhokoliv mého zásahu, vše začne běžet normálně a já můžu pokračovat, pokud si vzpomenu kde jsem zrovna skončil...
Nepomáhájí ani reset rourtu, restart prohlížeče(Chrome) a pod.
Endora a její služby se mi opravdu líbí a rád bych ji i dál využíval, ale pokud se tyhle problémy budou vyskytovat pořád, budu uvažovat o změně hostingu.
Děkuji za jakoukoliv radu a pomoc... Víťa
doména newstage.eu a sound4you.cz - obě wordpress
No a teď to zase funguje, ale já musím jet pryč, tak snad budu mít štěstí až se vrátím a budu moct pokračovat...
Skúšali ste to aj pomocou iného poskytovateľa internetu? Robí to rovnaké problémy? Prípadne na pripájanie do internetu si nastavte OpenDNS.com - mohlo by to pomôcť. Vzhľadom k tomu že ešte nikto druhý nehlásil podobnú chybu usudzujem že chyba môže byť práve u poskytovateľa internetu tým že má rozhádzaný DNS server.
Včera se to zase vyskytlo, ale pak to zase šlo. Teď to zkouším řešit s poskytovatelem internetu, tak uvidím jestli se něco změní. Děkuji.
Pořád stejný problém a opakuje se to pořád dokola!
Něco dělám a upravuju, pak se struktura stránky ve frontendu při obnovení a znovunačtení rozsype a nebo rovnou naskočí známá hláška
Stránku nelze načíst, protože server neodeslal žádná data. Zde je pár návrhů:Znovu načíst tuto stránku později.
Chyba 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Server ukončil spojení, aniž by odeslal jakákoli data.
a tím jsem skončil s prací a pravděpodobně ve stejnou chvíli mají tenhle problém i ostatní návštěvníci stránek, které moc nezajímá kde je chyba a raději pak navštěvují naše stránky na Facebooku kde tenhle problém není. Je to skoro každý den.
U poskytovatele internetu problém nebude, řešil jsem to s nimi a bohužel stejný problém mají i jiní návštěvníci stránek, kteří mají jiné poskytovatele.
Stejný problém má i jiný uživatel jak jsem našel zde na foru: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=22&t=5501&start=0&hilit=324">viewtopic.php?f=22&t=5501&start=0&hilit=324</a><!-- l --> , takže můj problém nebude ojedinělý.
Nemůžu se přizpůsobovat s prací na webu tomu kdy stránky zrovna poběží a přejít na jiný hosting vidím až jako poslední možnost, ale nemám čas donekonečna čekat až to náhodou zase začne fungovat!
Jste na freehositngu a s výpadkamy jste souhlasil, tak se nyní prosím nedivte!
Zdrojový kód | Změř si rychlost webu
Ono je to těžké, když nenapíšete to hlavní a tím je fakt, že web jede pod Nette. Je to tak?
Dříve se psalo, že pomůže (minimálně k zobrazení laděnky - což se hodí) v htaccess:
# po tomto se zacala trvale zobrazovat Laděnka, tj. bez Error 324
php_flag allow_call_time_pass_reference ON
jenže k tomu jsou výhrady (http://forum.nette.org/cs/11016-server- ... -cz#p80008). Stojí tedy za vyzkoušení vypnout ten pro Nette problémový eAccelerator viz odkaz.
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Ono je to těžké, když nenapíšete to hlavní a tím je fakt, že web jede pod Nette. Je to tak?
Nejsem profesionál a spravuji web pouze na základě vlastních zkušeností které jsem postupem času získal sám.
Děkuju za radu. Vyzkouším to určitě, ale musím někde napřed nastudovat potřebné info.
Jste na freehositngu a s výpadkamy jste souhlasil, tak se nyní prosím nedivte!
Mám bohužel placený program PLUS, na freehostingu bych se s podobným problémem smířil.
Jak dlouho trva pripadny vypadek?
To je těžké určit, většinou jsem to po zhruba půlhodině vzdal a šel dělat něco jiného. Nejhorší je, že naprosto nechápu důvod proč se tak děje.
Scénář je většinou obdobný, tzn. dělám něco v administraci webu(např. psaní příspěvku, úprava stránky nebo nastaveni pluginu) a při znovunačtení stránek ve frontendu(abych viděl změny co jsem udělal), se objeví stránka
většinou bez grafiky a z rozsypanou strukturou. Někdy se to samé objeví i v administraci. Po několika pokusech o znovunačtení, vyskočí hláška error 324 a je konec.
Po nějaké době(někdy hodina, někdy půl dne), přijdu k PC a stránky, které jsem předtím nechal v otevřeném okně prohlížeče(i s chybovou hláškou error 324), znovu načtu(F5) a ono to naskočí jako by se nic nestalo.
Je klidně možné, že je chyba někde u mě, ale to by se nejspíše objevoval tenhle problém permanentně nebo aspoň v určité pravidelnosti časové nebo v obsahu a místě webu.
Pokud se najde někdo, kdo by se mnou tenhle problém byl ochoten řešit telefonicky, budu moc rád.
Děkuji za jakoukoliv radu...
Tj web nebezi treba pul dne?
Půl dne asi nejspíše ne, ale já u toho pořád nesedím a nezkouším to znovu a znovu pořád dokola. Odejdu dělat třeba něco jiného, jedu pryč apod. a když se vrátím, zkusím to znovu a stránky pak většinou naběhnou bez problému.
Dnes přibl. v 15:30 zmizela grafika, obrázky a rozpadla se struktura stránky (ve frontendu i v administraci) a formátování textu, všechno bylo v jakoby v jednom sloupci. Několikrát jsem zkoušel stránku znovu načíst, ale byly jen minimální změny. Před chvíli jsem se vrátil, dal znovu načíst, stránka zmizela úplně a vyskočila zase hláška: Chyba 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE).
Všechno ostatní co se týče načítání jiných stránek funguje normálně.
Teď jedu zase pryč a zkusím to až se vrátím. netuším co s tím a nechápu to...
Měl jsem stránky i jinde a ještě jsem se s tím nesetkal...
Stránky 1