Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
Mám PLUS účet na doménu rctech.cz. Mám zde nainstalovanou Joomlu a k ní jsem zakoupil profi šablonu. Podmínkou pro chod této šablony (reps. její části) je, abych měl vypnutý Safe mode. Mám u Vás více webů, a na všech je vypnutý. Bylo by možné i v případě této domény mít Safe mode_off ?
Nenapadá mě jak jinak vyřešit tento problém. Jinak jsem s Endorou velmi spokojen.
Děkuji,
Jan Halík
jestli je to tak ješte furt tak jeden učet by měl byt na jednom serveru a jeden server má stejně nastaveny safe mode
tak si dejte tu domenu na ucet ktera je na serveru s vypnutym safe modem
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Děkuji za rychlou odpověď. A je tedy možnost nějak tuto doménu mít na serveru, kde je safe mod vypnutý? Hledal jsem v nastavení a nikde jsem to nenašel. Samozřejmě pokud funguje to co zde navhruje Destroyer, mohl bych ji přesunout na ten svuj účet (už. jméno hali87), kde mám všechny domény. Jde o to, že tento web nebude můj - dělám ho kolegovi, takže bych ho nerad měl na svém účtu.
Moc děkuji za spolupráci
na servery 1 kde je nutné aby safe_mode bol zapnutý pre bezpečnosť chodu hlavných systémov Endora.cz - servery 2 - 7 majú safe_mode vypnutý.
dobrý den , mohli by jste vypnout safe_mode i na serveru 9 - surikata ?
předem dík za odpověď
Upravil jirys (2013-08-23 17:54:05)
php 5.4 už safe mode nezná
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Používam PHP fusion a nefunguje mi galerie a pise ze je zaply safe_mode .
Na jinech stránkach mi ta galerie funguje a tam je server - srv60.endora.cz.
Pak jeďině jestli by nešlo je přestěhovat na ten samý server ...
zkuste galerii aktualizovat na novou verzi, safe_mode je už v 5.3 deprecated takže pravděpodobně používáte starou verzi
Tak to nejde ,
a šlo by to cele přestěhovat ?
Zkuste si napsat na info@endora.cz a admin se Vám k tomu vyjádří.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Stránky 1