Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
opakovane mi prestava fungovat FTP. Vzdy nejaky cas nefunguje (pise to 530 Sorry, the maximum number of clients (6) for this user are already connected.) Pritom urcite nemam pripojeno 6 klientu. Muze nekdo poradit co s tim. Tato hlaska me prudi docela casto.
Diky. Zdravi tomas877
to je opravdu zajimave. Nic jsem neudelal a uz to zase funguje.
ako píše chyba 530 Sorry, the maximum number of clients (6) for this user are already connected tvoj FTP klient vytvoril viac spojení na FTP ako je povolené a preto ďalšie spojenia boli blokované kým sa neuzatvorili tie predošlé - toto najčastejšie robí FileZilla ktorá ako bláznivá dokáže behom sekundy otvoriť i 100 spojení namiesto toho aby využívala jedno spojenie, prípadne viac a korektne ich vždy zatvorila. Ona sa proste pripojí x krát ale odpojiť sa nevie a tam je ten problém
Muzete mi prosim poradit jak mam zavrit ty spojeni rucne kdyz to neudela FilleZila sama? Dekuji.
Muzete mi prosim poradit jak mam zavrit ty spojeni rucne kdyz to neudela FilleZila sama? Dekuji.
myslím že to vo filezille ručne nejde, jedine nastaviť v nastaveniach filezilly aby neotvárala nikdy viac ako 2-3 spojenia súčastne
zdravím. Pripájam sa do debaty s poodobným problémom .
Pripájam sa cez pspad a pri pokuse o pripojenie zmrzne, skusil sem to cez total cmd a dočkal som sa odpovede : pripojenie se nezdarilo . (žiadne chybové hlásenie)
(vždy mi to fungovalo a to využívam vaše skužby už niekolo rokov.Nastavenia som nemenil)
No web ftp mi ide, ale to moc nemusím.
(srv10.endora.cz)
Ak by ste mi vedeli pomôcť, bol by som Vám vdačný.
Co je ale velice zajimave, ze problem se mi opakuje i pote co jsem ve FilleZile nastavil maximalni pocet soucasnych pripojeni na 1.
Co je ale velice zajimave, ze problem se mi opakuje i pote co jsem ve FilleZile nastavil maximalni pocet soucasnych pripojeni na 1.
s filezillou nepracujem, lebo nikto nevie ako presne funguje... navyše u mňa nieje zvykom posielať súbory jeden po druhom a tak prenášať 10 tisíce súborov keď môžem všetko zabaliť do jedného ZIP a poslať ako jeden súbor, je to tisíckrát rýchlejšie poslať jeden súbor ako 10 tisíc súborov
Mohl byste mi jeste prosim Vas poradit jak potom ten .zip soubor rozbalim? Díky.
Pokud jej nahrajete přes webFTP, pak se rozbalí sám...
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Jenze pokud ma dany .zip archiv 15 MB tak je mi to prd platne a musim to udelat klasicky soubor po souboru nebo to rozdelit na nejakych 15 archivu ... i tak je to podstatne nepohodlnejsi nez to uploadovat pres nejakeho klienta soubor po souboru.
Stránky 1