Nejste přihlášeni
Dobrý den, až do dnešního dne to šlo, ale dnes se mi změnila IP adresa a opět nic... I když jsem si to změnil v menu, nedeje to. Prosím tedy o změnu na 83.60.239.171 - http://www.nadoby.8u.cz/
Děkuji!
zkuste ted
Prosím o povolie pre uživateľa: zoltan - pre nemecké ip aby som nemusel zakaždým žiadať o povolenie novej ip, pokiaľ sa to nedá tak prosím o povolnie ja pre túto ip: 80.226.24.4 Ďakujem
Prosím o povolie pre uživateľa: zoltan - pre nemecké ip aby som nemusel zakaždým žiadať o povolenie novej ip, pokiaľ sa to nedá tak prosím o povolnie ja pre túto ip: 80.226.24.4 Ďakujem
povolenie si robí každý sám vo webadmine v časti FTP
zoltan napsal:Prosím o povolie pre uživateľa: zoltan - pre nemecké ip aby som nemusel zakaždým žiadať o povolenie novej ip, pokiaľ sa to nedá tak prosím o povolnie ja pre túto ip: 80.226.24.4 Ďakujem
povolenie si robí každý sám vo webadmine v časti FTP
Bohužel nefunguje. Vždy si to změním, ale ani po 24 hodinách to stejně nejede...
Mohli byste mi tedy opět změnit IP na 95.22.122.119? nadoby.8u.cz
Děkuji!
Prosím o povolení přístupu na FTP z IP 83.215.254.24. Děkuji
Dobrý den,
prosím vás o povolení připojení z Rakouska z IP adresy 94.245.207.211 na nasledujici weby:
inheaven.cz
zamecnikvbrne.cz
I když jsem si povolení aktivovala již před několika hodinami, hlásí mi to:
Stav: Zjišťování adresy srv5.endora.cz
Stav: Připojování k 88.86.120.23:21...
Stav: Připojení navázáno, čekání na uvítací zprávu...
Chyba: Nelze se připojit k serveru
Moc děkuji
Ruším svoji žádost... už to nepotřebuji... Díky
zivnost: vyjimku si nastavte v administraci
Dobrý den,
potřeboval bych k jednomu FTP nastavit přístup ze zahraničí, problém je že ten FTP účet je pouze dílčí a může jen k jedné doméně na mém uživatelském účtu.
Doména je: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.ivao.cz">www.ivao.cz</a><!-- w -->
jméno FTP je: lachman
IP adresa z Barcelony je:81.38.48.177
Děkuju Petr
Už nějakou dobu je možnost si to "ošéfovat" sám v administraci pod "odkazem" FTP
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
Dobrý den,
mám problém s připojením ze zahraničí – dynamická IP – a potřeboval bych zrušit limit jen na jednu zahraniční IP, tak abych se mohl připojit z jakékoli. Mé uživatelské jméno – petrcajanek
Děkuji
Dobrý den,
mám problém s připojením ze zahraničí – dynamická IP – a potřeboval bych zrušit limit jen na jednu zahraniční IP, tak abych se mohl připojit z jakékoli. Mé uživatelské jméno – petrcajanek
Děkuji
to bohužiaľ nejde, je možné povoliť pre každé konto len jednu IP mimo územia ČR a SR
petrc napsal:Dobrý den,
Děkujito bohužiaľ nejde, je možné povoliť pre každé konto len jednu IP mimo územia ČR a SR
Bohužel nejde? A poradíte mi tedy jakým způsobem se mohu v tomto případě dostat na FTP? »WebFtp« je pro mne v danou chvíli nedostačující.
Mimo jiné podotýkám, že ve specifikaci »programu« Endora Plus je u položky FTP neomezený přístup – respektive znaménko »nekonečno«, jehož význam snad není možno v dané situaci interpretovat jinak. A ani jinde v průběhu registrace a placení jsem o tomto omezení nebyl informován.
FAQ http://www.endora.cz/podpora/faq#nelze-se-pripojit
- citujem časť: Z důvodu bezpečnosti je přístup na FTP možný jen z Čech a Slovenska. Pokud se nacházíte v zahraničí můžete si na fóru podpory zažádat o vyjímku na IP adresu. Přes webftp v administraci lze přistupovat odkudkoliv. - po novom pridať si výnimku sám vo webadmine na 1 IP
Dobry den ziadam o povolenie pristupu cez FTP na stranku <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sxvision.com">www.sxvision.com</a><!-- w --> pre IP adresu 188.220.140.219 . Dakujem
FAQ http://www.endora.cz/podpora/faq#nelze-se-pripojit
- citujem časť: Z důvodu bezpečnosti je přístup na FTP možný jen z Čech a Slovenska. Pokud se nacházíte v zahraničí můžete si na fóru podpory zažádat o vyjímku na IP adresu. Přes webftp v administraci lze přistupovat odkudkoliv. - po novom pridať si výnimku sám vo webadmine na 1 IP
Vazne ??? Nemam ten pocit aby webftp fungovalo v UK...
Došlo k chybě:
Nepodařilo se přihlásit k FTP serveru srv30.endora.cz pod uživatelským jménem itservis.
Jste si jist, že je uživatelské jméno a heslo správné? Pro získání pomoci prosím kontaktujte odbornou pomoc svého ISP nebo systémového administrátora.
Přejít zpět or Přejít na přihlašovací stránku
Technical information for developers:
The error occured in file /home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/includes/filesystem.inc.php on line 59.
function ftp_openconnection (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/modules/browse/browse.inc.php on line 230)
function net2ftp_module_printBody (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/main.inc.php on line 313)
function net2ftp (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/index.php on line 54)
argument 0: printBody
vo vašom konte nevidím nastavenú výnimku pre pripojenie zo zahraničia, tak nemôže ani pripojenie z UK fungovať. Prihláste sa do webadminu a v časti FTP kliknite na odkaz z textom zde nastavit vyjímku a nastavte IP s ktorej sa pripájate do internetu
viz povolene ip v administraci. Asi se pripojujete z jine
Dobry den,
potrebuji se pripojit k ftp jc.tode.cz ze zahranici (UK) a i kdyz jsem si v administraci nastavil jednu povolenou IP adresu (109.151.174.233 - podle <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.mojeip.cz">www.mojeip.cz</a><!-- w -->) tak se k ftp nemohu pripojit (Total Commander). Muzete mi poradit, co mam zkusit dale, abych se pripojil? Dekuji.
Zkousim to prubezne od vcerejsiho vecera, dnes v poledne jsem zkusil registrovat IP adresu znovu a ani ted vecer to nejde. Ihned po pokusu o pripojeni je vypis:
Connect to: (29.03.2012 8:57:49 PM)
hostname=srv6.endora.cz
username=kosmik
startdir=
srv6.endora.cz=88.86.120.111
OFFLINE2, error=10054
Socket error: 10054
a pak vyskoci hlaska "No response (timeout)!" Na jine ftp servery se pripojim bez problemu a IP mam podle mojeip.cz stale stejne.... Heslo i nastaveni mam take v poradku, jelikoz kdyz se pripojim pres VPN na sit v CR, tak se dostanu i na ftp jc.tode.cz...
Dobrý den potřeboval bych povolit IP adresu ze zahraničí k FTP.
uziv jmeno: skautkostelec.hys.cz
ip adresa: 62.220.189.233
Diky
zkuste ted
Dobrý den,
žádám o povolení IP 213.27.227.162 a 81.38.48.177 (Španělsko) na
ftp účet cz-wm, doména ivao.cz
Předem děkuji