#1 2012-03-25 19:31:09

peeeeta
Člen
Web

Re: Blokace proprofil.hys.cz

Dobrý den,
jelikož zde v tomto tématu nejde odpovídat jde mi o to, že doména proprofil.hys.cz byla vytvořena ještě před úpravou pravidel a proto se jich netýká co já vím.
Tak že chci požádat o uvolnění této domény. A za kukk.8u.cz a zbylé se omlouvám byli zkouškou pro originální doménu 2.řádu a zapomněl jsem smazat tyto domény.

proprofil.hys.cz byla založena 13.7.2010 a proto se ji netýká změna pravidel

Reakce na kksmirice:
víš ale tady to takhle v pravidlech je, že domén zřízených do 10.10.2010  se to netká wink tak že tohle na vládu bohužel nemohu aplikovat smile

JF:
Já myslel, že se to týkalo i upload serveru tak to se omlouvám znovu. Mohu tedy požádat o od blokace domény proprofil.hys.cz - z důvodu, že je to dobré jméno nebudu na ni provozovat upload server.
Na zbylých mi nesejde zkopíruji si potřebné testovací soubory a klidně se mohou smazat.

#2 2012-03-25 20:48:17

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Web

IMHO změna pravidel se týká každého.

Zkuste Vaší argumentací přesvědčit vládu, že lidé narození před 22 lety nemusí doplácet na zdravotním pojištění, protože při jejich narození ještě podobné vyhlášky neexistovali...
Popřípadě to zkuste vysvětlit v bance, když po Vás budou chtít vyšší poplatky...
:mrgreen:

Jsem zvědavý co Vám řeknou, popř. kam Vás odkáží... Já to vím, a Vy???

1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

#3 2012-03-25 23:25:59

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Domény do 10.10.2010 sa netýka bod ohľadne erotických stránok na FREE programe, neviem o tom prečo by sa netýkali ostatné body podmienok všetkých domén. Upload bol zakázaný aj pred zmenou i po zmene a to doména proprofil.hys.cz + 9 ďalších vo vašom konte porušovali. Blokované domény sa po nejakom čase same vymažú keďže ako tvrdíte boli len testovacie.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK