Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
na mém e-shopu (<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.obrovskeslevy.cz">www.obrovskeslevy.cz</a><!-- w -->) mi zhruba před hodinou zmizeli popisky u všech produktů. Zažádal jsem si o zálohu z 24.01 23:34. Mohl bych Vás požádat, zda netušíte, kdy se mi data z této zálohy obnoví? Předem se omlouvám za nejspíš lamý dotaz. :-(
Až je server udělá a jak moc je server vytížen :-) Do několika hodin
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
To nezní moc lichotivě, ale co se dá dělat :-(
Nechtěl bych dopisovat cca 800 popisků k produktům :cry:
To by bylo fakt crazy! Jaká je zkušenost s obnovou? Myslím jak dlouho to ve většině případů trva?
Popisky budou ale v db ne?
Předpokládám, že DB je záloha a včera jsem popisky na e-shopu měl, tudíž předpokládám, že po obnově webu vše poběží tak jak má. Nejsem moc zběhlý v IT tak se omlouvám... :oops:
Obnova zalohy je obnova webu. Nikoliv db. Je to tam napsane.
Zalohu db sem vam nahral do slozky backup, jedna se o zalohu ze vcerejsi noci
a to si musím překopírovat sám, nebo to nějak proběhne automaticky?
Pokud sám, tak například v TC dám pouze překopírovat? Popř. v jaké složce se nachází soubor s popisky abych nemusel překopírovávat celý web?
to se musi naimportovat do databaze
Dobry chci se zeptat jak provedu obnovu webu?jak to mam iportovat do te databaze?dekuji za odpoved
Stránky 1