Nejste přihlášeni
Ahojte mam takuto otazku je tu nejaky Designer co by mal cas prosim ?:) potreboval by som prerobit Design na webu ak hej tak prosim velmy moc skype : janko_Dca1
Ahoj, jaký máš web? Já bych ti ho klidně předělal... Pošli url webu a mrknu na to
Zdravím všechny, chci Vám tady nabídnout, že kdo by měl zájem vytvořím mu design na web podle vašich představ, ale to není vše. Mohu Vám taky udělat krasný web na hostingu Endory.
Pokud by někdo měl zájem pište si na mail: <!-- e --><a href="mailto:sram.marek@extrazone.eu">sram.marek@extrazone.eu</a><!-- e -->
Opět ukázkový název topicu.
Pokud by bylo na mě, smazal bych jej.
... potreboval by som prerobit Design na webu ...
IMHO každého designera by také zajímala adresa toho webu, jaký systém je použit, kolik jste ochoten investovat, atd...
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
http://gamingsk.8u.cz/news.php je to toto potreboval by som to z toho WoWka pŘedelat vŠechno na
Counter Strike prosím neco GOood diky..
Ok, udělám.... Kontaktuj mě na mail: <!-- e --><a href="mailto:sram.marek@seznam.cz">sram.marek@seznam.cz</a><!-- e --> - Tam se domluvíme kdy to bude hotové a co za to... Díky
Zdravím všechny, chci Vám tady nabídnout, že kdo by měl zájem vytvořím mu design na web podle vašich představ, ale to není vše. Mohu Vám taky udělat krasný web na hostingu Endory.
Pokud by někdo měl zájem pište si na mail: <!-- e --><a href="mailto:sram.marek@extrazone.eu">sram.marek@extrazone.eu</a><!-- e -->
mአto tam
nic nepřišlo.... Hele sorry za ten mail kontaktuj mě na <!-- e --><a href="mailto:sram.marek@extrazone.eu">sram.marek@extrazone.eu</a><!-- e -->
Tak ted budu je to pracovní
mአto tam
jj, tady už to nebudem rozpatlávat. Pouze na mailu-
Ahojte mam takuto otazku je tu nejaky Designer co by mal cas prosim ?:) potreboval by som prerobit Design na webu ak hej tak prosim velmy moc skype : janko_Dca1
Ahoj,můžeš prosím na mail potřebuji se s tebou konečně pořádně domluvit