Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím, chci se zeptat jestli bych mohl dostat nějak www.forum.neco.cz na www.forum.mojedomena.eu tak aby to bylo jako na serveru kde je mojedomena.eu . Chci to jako ochranu před hackery kdyby se jim poařilo dostat do fora tak aby mi nemohly na statický web na mojedomena.cz
Obě domény jsou v programu endora.cz !
Nevím, jestli jsme se pochopily, protože tato rada mě přesný opak toho co potřebuji. Jde mi o to aby forum zůstalo tam kde je a zároven bylo tak kde má být. Hacker aby při nejhorším hacknul jen forum a nedostal se dál, takže dokonalá izolace webu od fora.
no tam v tom prípade 2 rôzne hostingy, fórum dať na jeden a stránku na druhý... pokiaľ budú na jednom hostingu a hacker sa nabúra do ftp tak sa dostane kdekoľvek v rámci tvojho účtu i do domény inej ak by si ich v konte mal viac
No tak to je v ... Takže hacker se dostane do jedné domény, a z ní se dostane do všech domén? Takže je jedno jestli to dám do jedné domény? Zkusím to tedy, kdyby byl problém mohl bych to vyřešit dvěma účty?
no ak niekto dokáže vložiť nejaký PHP súbor do tvojej domény, tak s ním dokáže robiť čokoľvek v rámci celého účtu, môžeš to riešiť dvomi kontami, ale jednu doménu môžeš mať len v jednom konte
Jj alepspon' jste mě zarazili než bych udělal hloupost, která by neměla lepší výsledek.
Stránky 1