Nejste přihlášeni
Stránky 1
Nevím jestli už to tu někdo řešil, ale nenašel jsem to. Je možné na endoru replikovat/synchronizovat MySQL z mého serveru doma? Teď nemyslím ručně, to je jasné. Myslím automaticky. PhpMyAdmin umožňuje synchronizaci s jiným serverem. Co kdyby se mi synchronizovala dejme tomu tabulka se články. Pár lidí mi přispívá na "webík" co mám na domácím serveru. Neběží mi na něm DNS a ani nějak nemám zájem si na něj kupovat doménu. Ale chtěl bych aby články byly ve vyhledávačích a mohl si je číst i někdo kdo nezná mou IP a příslušný adresář. Je to možné? Nebo mi nezbyde než si pořídit doménu a nainstalovat DNS server? (Pro rýpaly přidám, že nechci přesměrovat svůj lidi ze svého serveru jinam ani si nikde nedělat přesměrování na svůj server)
Btw. Když o tom tak přemýšlím, je možné si na endoře udělat jen přesměrování na svůj server, který běží jen pod IP? Dejme tomu za tu cenu, že bych na web přidal reklamní patu?
Omlouvám se, post se trochu odsunul od tématu, ale nechce se mi spamovat X sekcí.
Linux is like a wigwam. No Windows, no Gates and Apache inside!
môžeš napr na doméne 3 rádu vložiť tvoju stránku pomocou iframe a podobne, je x možností. Prípadne to celé presunúť na doménu a u seba na servery dať presmerovanie na novú doménu. Záleží na tebe pre aký krok sa rozhodneš.
takže můžu na endoru hodit
<meta http-equiv="refresh" content="4;url=http://moje-IP.adresa">
A nasměrovat si to k sobě? V pravidlech jsem četl cosi o tom, že přesměrování a spojování domén je zakázané, tak mě to překvapuje
neni problém, udělám tam nějaké pěkné intro, klidně 10 sec, to je fuk Jestli Chcete, dejte mi nastavení apache pro tu reklamní patu a já ti tam klidně budu mít. Pár zpětných odkazů mi neva I když myslím, že z IP jsou asi nanic.
ok díky
Stránky 1