Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
najednou jsem si všiml, že se mi na mých webových stránkách začínají objevovat samovolně odkazy z jednotlivých slov, jako kontextová reklama. Protože sám nic takového nepoužívám, je to tedy na vaší straně?
Když už je tady vlákno ohledně reklamy, využiju ho.
Na stránkách http://acesovereurope.org se mi dole zobrazuje reklama, i když mám program PLUS. Můžete prosím reklamu odstranit?
Děkuji
Zadnou reklamu nevidim
Ak si prajete aby sa Vám reklama nezobrazovala v kontexte ľubovoľných slov, môžete si to nastaviť vo webadmine ...
Tak moment, dosud to takto nefungovalo, takže jste museli u vás něco změnit, protože bych si toho jistě všiml, takže i přesto, že to bylo, dejme tomu, takto od začátku, fungovat to začalo až nedávno.
Ak si prajete aby sa Vám reklama nezobrazovala v kontexte ľubovoľných slov, môžete si to nastaviť vo webadmine ...
Rád bych, ale hledám, hledám, nikde toto nastavení nemůžu najít. :cry:
WebAdmin - Reklama - Pokud možno nevkládat reklamní patu (nezatrženo).
Doporučuji také použít tag <endora> do kódu stránky (šablony)
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
WebAdmin - Reklama - Pokud možno nevkládat reklamní patu (nezatrženo).
Na obou webech, kde se mi to objevilo, toto zatrženo mám. Takže to nemá nebo má být zatrženo pro vypnutí kontextové reklamy?
"Pokud možno nevkládat reklamní patu" systém chápe jako:
Nevkládej reklamní patu, ale najdi na webu nějaká slova, která půjdou nahradit odkazem. Taková slova nahraď. Pokud se žádné takové slovo na webu nevyskytuje, vlož reklamní patu.
Takto se chová při zašktnutí. V opačném případě se to nechá pochopit následovně:
Nevyhledávej na webu žádná slova, nic nenahrazuj a rovnou (bez dalšího ale) vlož reklamní patu.
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
"Pokud možno nevkládat reklamní patu" systém chápe jako:
Nevkládej reklamní patu, ale najdi na webu nějaká slova, která půjdou nahradit odkazem. Taková slova nahraď. Pokud se žádné takové slovo na webu nevyskytuje, vlož reklamní patu.
Takto se chová při zašktnutí. V opačném případě se to nechá pochopit následovně:
Nevyhledávej na webu žádná slova, nic nenahrazuj a rovnou (bez dalšího ale) vlož reklamní patu.
Luxus! Díky.
Stránky 1