Nejste přihlášeni
Dobrý den poradíte mi proč mám odstaven zase účet? zaplatil jsem plus a to nestačilo? jak i tedy mohu koupit větší data? a zakolik ? potřebuji to jen asi na měsíc jde to?díky Petr
Ano mate prekrocen traffic. Delaji vam to obrazky. Myslim ze na vinne bude to ze tam maet 5MB obrazky - tj nijak nezmensene.
Traffic jsem vam pro tento mesic vynuloval.
Asi to bude ono.ja zezačátku tam dávam hodně toho ale pak už to tam zustane stejné.Kdy mě začnou stránky zase fungovat?
když admin řekl traffic smazan tak okamžitě, smažte si cache prohlížeče
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Jo tak to ja ani nevim kde a co? moc nejsem s počítačem kamarád
zkuste restartovat prohlizec
Dobrý večer
tak mam zase odstavenou moji adresu.poradíte mi co stím mám dělat aby mi to zase fungovalo.musím to zaplatit?
díky za radu.potřeboval bych aby mi to co nejdříve začalo fungovat.díky Petr
Traffic sem vam vynuloval.
1) poridit si program Mega
2) snizit traffic - mate relativne malou navstevnost takze za data muzou nejake velke soubory co se stahujou ...
Koukal sem nahodne na obrazky a maj kolem 700KB - to se pak nemuzete divit
Dobře děkuji mnohokrát¨.
Budu muset fotky upravit nebo zakoupit mega. díky
Dobrý den
Poradíte mi co se stalo že mi nejdou otevřít moje stránky a píše to chybu Error establishing a database connection. ?
díky za radu trvá už to celý den.
Problém se řeší, vydržte prosím ještě...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Dobrý den
Poradíte mi co se stalo že mi nejdou otevřít moje stránky a píše to chybu Error establishing a database connection. ?
díky za radu trvá už to celý den.
Maju problem s databazovym serverom ... ale admin na tom maka cely den tak majte strpenie ..
----------PC Expert---------
+ Digital World Only ... +
--------------------------------
Overenie ci je stranka bezpecna alebo nie : http://site.cekuj.net/
Tak uz vse bezi
Tak uz vse bezi
jo jo už to jede. Mockrát děkuji
Tak uz vse bezi
Tak už to zas nejde.
Netušíte jak dlouho potrvá problém?
Melo by bezet. Na 5ce blbne innodb.
Dobrý den
poradte mi zaplatil jsem mega data a jde nějak uspíšit odblokování stránek?
domena? Kdy a jak jste to platil?
domena? Kdy a jak jste to platil?
platil jsem to převodem takže penize dojdou asi až zítra ale nešlo by to odblokovat již dnes? potřebuji ty stranky docela hodně.
Tak co šlo by spustit stránky již dříve než dojdou peníze? zašlu vám email o příkazu k uhradě.
Tak co šlo by spustit stránky již dříve než dojdou peníze? zašlu vám email o příkazu k uhradě.
nieje to možné, služby budú aktivované po pripísaní čiastky na účet Endora.cz - ak vyžadujete aktiváciu hneď používajte platbu kartou
palac napsal:Tak co šlo by spustit stránky již dříve než dojdou peníze? zašlu vám email o příkazu k uhradě.
nieje to možné, služby budú aktivované po pripísaní čiastky na účet Endora.cz - ak vyžadujete aktiváciu hneď používajte platbu kartou
Tak to nevím proč!!! Jelikož minule stačilo poslat emailem že jsem to zaplatil a jelo to hned.
Protoze to byl projev dobre vule. Normalni je dostat sluzby az kdyz jsou zaplacene
Tak to je škoda.já to právě platil hned jak to bylo odstaveno. stejně to budu muset někde předplatit aby mi to pořád neodstavovali jako tady. tak diky.
Kazdopadne jste nenapsal o jakou jde domenu