Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
jsem vlastníkem některých katalogů, na které byla podána stížnost ve viewtopic.php?&t=1457 .
Reklamu Endory určitě neskrývám úmyslně a jeden čas se v pořádku zobrazovala.
Například na Odkaz.hys.cz je ve zdrojovém kódu stránky tag <endora> jasně umístěn v záhlaví stránky a reklama se nezobrazuje. Zkusil jsem jí umístit i jinam a na Links.hys.cz by se měla zobrazovat v levém sidebaru (vedle písmen ddd). Na webu azkatalog.hys.cz je také, ale tato doména mi již byla odstavena.
Nevíte v čem je chyba?
Rozhodně bych na webu http://links.hys.cz použil tag <endora> pouze jednou!
To může být jedna z příčin proč se Ti nezobrazí v popisu před "ddd".
V patičce stránky se nemusí zobrazit z důvodu nevhodného css (použití obrázku s omezenou výškou), resp. ona se zobrazí, ale nikdo ji nevidí.
Pokud nepomůže, vyhoď tag ze stránky a nech si reklamu vložit automaticky, popř. bych ji umístil těsně před </BODY> a nastyluj dle webu.
Jinak to, že máš tag na stránce ještě nutně neznamená, že je vše OK. Odstaveny byly správně!!!
To, že se reklama nezobrazí je Tvoje chyba, jednoznačně.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
na stránke odkaz.hys.cz sú nahradené slová ubytování, Rodinné a děti a preto sa reklamná pätička nezobrazí, viď podmienky bod 12 - ostatné stránky to samé - možno niekde i iné slová
Ahá, takže tyto odkazy se tam zobrazují místo toho reklamního bloku? Tak porušují tyto weby podmínky nebo ne? Jsem trochu zmaten
Je to "agresivnější" typ reklamy. Uživatel spíš klikne na odkaz v článku než někde dole v patě webu.
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
neporušuje, samozrejme ak sa v texte nenahradí žiadne slovo tak sa reklama zobrazí dole ako pred tým a ak bude zle čitateľná tak stránka porušovať podmienky bude... preto je lepšie si to vypnúť, nastaviť reklamnú pätičku a následne zapnúť nahradzovanie slov v texte
Je to vše o nastavení v administraci.
Pokud je zatrženo "Pokud možno nevkládat reklamní patu", jsou vkládány odkazy do slov v textu a tag <endora> je ignorován.
Pokud je volba prázdná (nezatržena) pak je zobrazována reklama dle podmínek a nastavení, tedy funguje tag <endora>, popř. je reklama vložena přímo do patičky stránky před </body>.
Pokud zvolím první variantu a žádná slova nejsou nalezena, zobrazí se reklama v patě stránky či tagu.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Aha, pravda, když zobrazím stránku, kde nejsou skoro žádná slova, reklama se v pořádku zobrazí na konci stránky.
Ale pokud se reklama správně zobrazuje, proč mi byl jeden web odstaven?
Aha, pravda, když zobrazím stránku, kde nejsou skoro žádná slova, reklama se v pořádku zobrazí na konci stránky.
Ale pokud se reklama správně zobrazuje, proč mi byl jeden web odstaven?
o aký web sa jedná? je možné že daný web mal nastavené zlé kódovanie a tým bola diakritika totálne rozhádzaná a nečitateľná, samozrejme prv boli poslané 2 upozornenia a až následne cca po 14 dňoch dochádza k odstaveniu stránky
o aký web sa jedná?
doménu som uvoľnil aby ste mohli vykonať nápravu
Myslím, že už se reklama zobrazuje v pořádku.
Stránky 1