Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat jestli lze vůbec na endora rozchodit wordpress multisite ?
Protože když vše nastavím tak jak to má být tak mi začne prohlížeč vyhazovat, že stránka použila mnoho přesměrování.
Díky za radu
Na plus programu je to mozne.
Dobrá dejme tomu, že si u Vás koupím Plus program.
Jak je to pak u Vás řešené, když bych zhruba každý den vytvářel 5 nových subdomén.
Tak by ste dali vedieť že chcete vytvárať toho kvantum a mi by sme Vám všetky subdomény nasmerovali do jedného adresára. Myslím že je to skôr z vašej strany nereálne keďže traffic máte len jeden a čím viac subdomén tým väčšia návštevnosť a tým väčší traffic a tým pádom skôr odstavená stránka po jeho prekročení
Proto si poté koupím Váš nový ještě lepší hostingový program pro nejnáročnější uživatele kde je vysoký traffic.
Toto jste mi měl poradit a ne se mi smát pane rádče.
Tak by ste dali vedieť že chcete vytvárať toho kvantum a mi by sme Vám všetky subdomény nasmerovali do jedného adresára. Myslím že je to skôr z vašej strany nereálne keďže traffic máte len jeden a čím viac subdomén tým väčšia návštevnosť a tým väčší traffic a tým pádom skôr odstavená stránka po jeho prekročení
Dobrý den,
vím, že jsem v jiné sekci, než bych měl být, jen jsem chtěl upozornit na tento topic <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=29&t=2481">viewtopic.php?f=29&t=2481</a><!-- l --> kde se pídím po obdobné možnosti v souvislosti s drupalem. Jde mi o to nasměrování všech subdomén do jednoho adresáře.
Velice děkuji.
Stankovs
JF napsal:Tak by ste dali vedieť že chcete vytvárať toho kvantum a mi by sme Vám všetky subdomény nasmerovali do jedného adresára. Myslím že je to skôr z vašej strany nereálne keďže traffic máte len jeden a čím viac subdomén tým väčšia návštevnosť a tým väčší traffic a tým pádom skôr odstavená stránka po jeho prekročení
Dobrý den,
vím, že jsem v jiné sekci, než bych měl být, jen jsem chtěl upozornit na tento topic <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=29&t=2481">viewtopic.php?f=29&t=2481</a><!-- l --> kde se pídím po obdobné možnosti v souvislosti s drupalem. Jde mi o to nasměrování všech subdomén do jednoho adresáře.
Velice děkuji.
Stankovs
admin ti tam už odpísal: vedľa každej domény máš ikonku nastavenia kde je možnosť si to prepnúť a povoliť si multisite
Stránky 1