#1 2012-01-02 22:19:53

voteyourmeme
Člen
Registrován: 2012-01-02
Příspěvky: 14
Web

Re: jQuery.load

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda se nedá nějak odebrat reklama, pokud do stránky(kde už reklama jednou je) pomocí jquery funkce load() načtu obsah z .php souboru.
Předem díky za odpověď.

Offline

#2 2012-01-03 00:23:42

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,704

Re: jQuery.load

duplicitné reklamy je možné zamaskovať


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#3 2012-01-03 00:31:59

voteyourmeme
Člen
Registrován: 2012-01-02
Příspěvky: 14
Web

Re: jQuery.load

Děkuji za odpověď.

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK