Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahojky,
používám službu google apps už na několik domén, které mám u endory, ale dřív jsem mohla vložit TXT záznam, což teď u borrea.eu nejde. A nemohu ani nahrát do /borrea.eu potřebný ověřovací html soubor, přesto, že do ftp se dostanu. Vždy mi to napíše, že nahrání se nezdařilo. Jenom do adresáře web a to zjevně google apps nestačí. Poštu mám převedenou klikátkem na google už ve webadminu endory. Tak nevím, co s tím, do html kódu sahat nedokáži, protože nevím, jaký program bych k tomu měla použít a nemám s tím zkušenosti.
Poradíte mi?
Doporučuji stáhnout FTP klienta FileZilla který funguje výborně a pomocí něj nahrajete soubor na stránky přímo do kořenové složky vašeho webu. Pokud používáte PSPad tak můžete zkopírovat obsah souboru který vyžaduje google apps a nahrát ho do kořenové složky vašeho webu. Pokud ani jedno nebude fungovat zkuste prosím podrobněji rozepsat co znamená "nemohu ani nahrát do /borrea.eu potřebný ověřovací html soubor", tedy pokud se to týká webového klienta tak ten bohužel není spolehlivý.
Robotická online hra zdarma: Bamgame.net
Pro domény druhého řádu bez Plus programu je třeba ten soubor upravit takto:
google-site-verification: google*****.html
<endora>
Tímto dostanete reklamu za verifikaci a vše bude Ok, pokud se tedy nejedná ještě o nějaký jiný problém...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Stránky 1