Nejste přihlášeni
Dne 5.12. vstupují v platnost nové podminky pouziti projektu Endora.cz .
http://endora.cz/podpora/podminky-pouziti
Hlavni zmenou je novy zpusob vkladani reklamy. Tj bod 12)
Na obou webech reklamu vidim
Asi jsem natvrdlý, ale ze stránek mi zmizela reklama Endory. Přitom ve všech souborech tag <endora> mám...
Ten tag smaž a potom ho tam znovu vlož. Byla v tom chyba, ale už to jede:- )
k bodu 12a) - kde můžu tuto funkci vypnout?
k bodu 12a) - kde můžu tuto funkci vypnout?
Viz bod 12a): "tuto funkci může uživatel vypnout v administraci", takže v administraci je ikona pro reklamu a tam najdete položku "Pokud možno nevkládat reklamní patu"...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
měla jsem na mysli spíš reklamní odkazy v textu
aha, mám, děkuju
Dobrý den,
rád bych zakázal vkládání odkazů přímo do textu a zachoval spíše patičkovou verzi 5ti odkazů. I přes odškrtnutí Pokud možno nevkládat reklamní patu jsou stále odkazy v textu. Jak mám postupovat, pokud chci odkazy v textu zakázat. Děkuji
domena ?
darujzazitek.eu
V administraci to mate nastavene v poradku. Muzete mi prosim poslat URL a co je tam nahrazeno? Dekuji
Všiml jsem si toho pouze u jednoho článku s tématem oblečení, u ostatních článků, kde jde slovo oblečení se odkazy nezobrazují, takže nejspíše nějaký bug. Každopádně je to tento článek:
1. na webu neni korektne zobrazovana reklamni pata !!!
2. ten odkaz leze uz z WP . Neni v nem zapnuta nekaja cache ?
1. na webu neni korektne zobrazovana reklamni pata !!!
2. ten odkaz leze uz z WP . Neni v nem zapnuta nekaja cache ?
1) Patička se zobrazovala klasicky jako tu: http://www.ovikendu.cz/ stejný web i template, ale po vydání vaší aktualizace se právě přestala zobrazovat a nahradila ten jeden odkaz v jednom článku. U dalších příspěvků se nezobrazuje ani reklamní pata ani vložený odkaz. Z ničeho nic, rozhodně se nepokouším nějak patičku skrývat či něco podobného!!
2) Ty weby jsou naprosto stejný, na jedno se zobrazuje na jednom nikoliv. Reklamní patičku mám vloženou pomocí <endora>
3) cache nevím co tím myslíte, mám akorát 1x denně zapnutý Cron ale ten běží i na ovikendu.cz kde je vše v pořádku. Stejně tak téměř dvacítka mých dalších webů u vás je v pořádku, pouze tento jeden!
PS: nyní už se nezobrazuje reklama v tom článku ale patička stále nikde?! jak to?
WP ma nejakou interni cache. Tj pamatuje si starej stav webovych stranek. Jinak si to nedovedu vysvetlit. Zdrojovy kod webu byl jeste pred hodinou jiny.
Nezobrazenou reklamu nereste.
Dobrý den,
reklama se stále nezobrazuje na darujzazitek.eu a to ani v článku ani v reklamní patě. Nyní se mi k tomu přidal i druhý web novy-zazitek.cz, kde se též nezobrazuje reklamní patička a odkazy v textu jsem také nenašel. Hlásím, aby mi nebyli případně zrušeny domény.
nereste - pred zrusenim by vam prislo nekolik upozorneni na mail
Zdravím. Dnes ni bylo oznámeno, že je má doména odstavena na základě porušení pravidla 12B2. Nebyl to můj záměr nějak maskovat reklamu. Domníval jsem se, že zobrazení je dostačující. Navíc nejsem v tvorbě stránek žádný expert. Rád bych chybu napravil či si nechal někde poradit, ale nemohu, protože se nedostanu do administrace webu. Můžete mi říci, jak to mám tedy provést? Podle mě by bylo dobré člověku napsat, ať si to upraví a né rovnou vše zablokovat. Pokud to tak děláte, tak mě tedy žádné upozornění nepřišlo. Díky za odpověď.
každý komu bol dnes zablokovaný web bol 2x mailom informovaný a každý mal na nápravu viac ako mesiac, klasicky je to len 14 dní. Napíš na <!-- e --><a href="mailto:podpora@endora.cz">podpora@endora.cz</a><!-- e --> doménu odblokujem na potrebné vykonanie nápravy a následne ak by sa náprava nevykonala tak bude stránka znovu bloknutá.
Dobrý den,
neustále mám problémy s novou reklamou, nyní se mi na webu tvojeplavky.cz zobrazuje jak patička tak intextové odkazy ze slova oblečení, celkem tedy 6 odkazů i přesto, že v administraci nemám zaškrtnuto pokud možno nevkládat reklamní patu.Co stím? děkuji
Dobrý den,
neustále mám problémy s novou reklamou, nyní se mi na webu tvojeplavky.cz zobrazuje jak patička tak intextové odkazy ze slova oblečení, celkem tedy 6 odkazů i přesto, že v administraci nemám zaškrtnuto pokud možno nevkládat reklamní patu.Co stím? děkuji
Web ? Adresa kde to je videt?
Web ? Adresa kde to je videt?
je v předchozím příspěvku, tedy tvojeplavky.cz, ze slova oblečení mezi první a druhou nabídkou plavek