Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zase mam problém
Chtěl bych se zeptat, při výsledku validátoru mi to píše tohle:
Sorry, I am unable to validate this document because on line 569 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.
The error was: utf8 "\xF9" does not map to Unicode
Nevím v jakém domumentu hledat chybu, někde jsem se pta a řekli mi, že je chyba na endoře, ale myslím, že bysme to mohli vyřešit, jak to opravit. Jde mi o to, že se třeba seo tváří že mam stránky validní, což nemusí být pravda, poradíte mi pls?
Tak ať si hraju se všim co jde, nic se neděje
Podle výpisu chyby nelze zvalidovat stránku protože na řádku 569 se nachází kód který validátor nedokáže interpretovat jako UTF-8. Problém je pravděpodobně v javascriptu pluginu wp-polls viz.:
/* <![CDATA[ */
var pollsL10n = {
ajax_url: "http://kouzelnik3467.4fan.cz/wp-content/plugins/wp-polls/wp-polls.php",
text_wait: "Your last request is still being processed. Please wait a while ...",
text_valid: "Please choose a valid poll answer.",
text_multiple: "Maximum number of choices allowed: ",
show_loading: "1",
show_fading: "1"
};
/* ]]> */
Řádek 569 = show_loading: "1",
Na tvém místě bych zkusil plugin dočasně deaktivovat a pokusit se opět o validaci.
www.netbrana.cz - bezplatný poptávkový systém a katalog firem
Ok, když jsem to deaktiovaval, tak píše zase tohle:
Sorry, I am unable to validate this document because on line 532 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.
The error was: utf8 "\xF9" does not map to Unicode
Doufám, že když se vyřeší tohle, neobjeví se další problém.:(
Zkusil sem tedy zkopírovat zdrojový kód z tvé stránky a vložit jej do validátoru přímo přes Direct Input a validátor vyplivnul 36 Errors, 6 warning(s). Akorát sem musel vyhodit mety description a keywords protože se nezobrazili správně nakódované v češtině. Výpis z validátoru sem ti uložil na http://www.netbrana.cz/test/check.html asi se nezobrazí na 100% ale k přečtení to bude
Jinak aktuálně se zobrazuje u validace URL chyba opět ve skriptu pluginu wp-polls tentokrát však na řádku 574 a opět jde o show_loading: "1",
Pzn: sry za pravopisné chyby sem už třetím dnem vzhůru tak už ani neřešim kde jaké i bo y má být
WP-Polls jsem potřeboval kvuli jedne veci zapnout, už je vypnutý. TeĎ to píše problem na řádku 572, chtěl bych to opravid tak, aby se mohlo validovat, nešlo by to nějak pls?
Na tom řádku je jen </div> <!-- center-widget --> a to není nevalidní kód protože div je validátorem podporován a poznámka také. Ještě mě napadalo jestli máš všechny soubory v šabloně uložené v UTF-8. Například u hlavičky jsou meta tagy desription a keywords špatně ve zdrojovém kódu zobrazeny.
No a ty metatagy mam tedy dát jak?
Kdybys mi tedy napsal/a ty kody tak, aby to mohlo validovat, byl bych rad
Pošli mi na email <!-- e --><a href="mailto:info@netbrana.cz">info@netbrana.cz</a><!-- e --> soubory tvé šablony uložené ve složce /wp-content/themes/ třeba v zipu a já se na to kouknu . Pošli ale to co máš nahraný na webu
Nechtěl si říct wp content/themes/muj vzhled?
Jo počkej, jsem si špatně přečetl
Měl bys to tam mít
Stránky 1