Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
v první řadě se omlouvám, že to píši sem, ale netušil jsem, kam to správně zařadit . Pokud možno prosím o přesunutí tématu..
Chtěl by si na endoru přesměrovat doménu a zaplatit si Plus tarif, ale mám dotaz, jak je to s placením domény? Má doména má někdy během dvou měsíců vypršet, tak zda mi přijde daňový doklad od endory, nebo mám doménu zaplatit nejdříve dopředu u svého poskytovatele a poté až doménu převést?
Děkuji za odpověď
S pozdravem
Fatal
Já mám domeny registrované u regzone.cz a na endoru mám nasměrované nameservery a poplatky za proloužení domeny platím dále u svého registrátora tzn. u regzone.cz. Změnou hostingu na endora.cz se nezmění Váš registrátor domeny a všechny poplatky spojené s domenou budete platit nadále jemu.
www.netbrana.cz - bezplatný poptávkový systém a katalog firem
Díky moc za odpověď.. Já mám domény registrované u pipni.cz tak jsem zvědav, zda mi automaticky pošlou faktru na prodloužení domény.
Je to jak pise netbrana. Registrator domeny se nemeni takze by vam mel normalne poslat doklad na prodlouzeni domeny
Včera jsem psal na podporu pipni.cz a napsali mi, že mi pošlou daňový doklad pouze v tom případě, že mám u nich alespoň free hosting.. Jelikož nemám, co mám tedy dělat? Dá se to někde prodloužit?
Prijde mi to divne ale budiz. Jedno z moznych reseni - objednat na Stable.cz jako variantu parking. Apak prevest pod noveho registratora , ktery nema problem s tim ze u nej nemate zadne sluzby
Přesně jak píše admin. Svojí doménu můžeš převést na jiného registrátora, který nebude mít problém s tím že u něj nemáš žádný webhosting popř. jiné služby. Já mám své domény vedené u regzone.cz a nasměrované na endoru a výzva k úhradě domény na další rok mi normálně přišla mailem. Navíc u většiny solidních registrátorů je převedení domény k nim zdarma.
Pzn: Nedávno jsem řešil obdobný problém, kde jeden z mých zákazníků ukončil smlouvu na webhosting a užívání redakčního systému u jedné nejmenované společnosti, která si za tyto služby účtovala 6000,- ročně a bylo nutné převést doménu k novému registrátorovy. Přesto že byly jejich služby uhrazeny do konce února a domena expirovala tušim koncem ledna, odmítli nám vystavit doklad na prodloužení domény, protože jsme jim vypověděli smlouvu na webhosting. Převedení k regzone.cz nás pak nestálo ani korunu a doklad na prodloužení domény mi přišel včas mailm.
Díky moc všem za odpověď, nesmírně si Vaší pomoci vážím, dobře, udělám, jak mi radíte.
Hezký den
Kdo chce vidět ukázkovou podporu od hosting. společnosti pipni.cz ???
Naše konverzace na ICQ, posuďte sami .. Je mi z toho špatně..
Fatal (20:08:44 2/03/2010)
Dobrý den, díky za to, že již platba dorazila, ovšem potřebuju přesměrovat u domény http://www.enormia.eu NSSET .
Omlouvám se, že stále takto otravuju, ale na tomto free hostingu (budu si připlácet) neposkytují registrování domény .
Info z jejich webu: Změna NSSETu pro vaši doménu (DOPORUČENO)
U správce DNS si nechte nastavit NSSET NSSID:ENDORA (ne ENDORA !) čimž dojde k přesměrování domény na servery Endora.cz
U registrátora si změňte DNS servery na ns.endora.cz a ns.endoraland.com
Děkuju moc za kladné vyřízení mého přání a jsem s pozdravem
ZAJAC (20:12:25 2/03/2010)
dd, seru na vas.. jest esem rikal ze pokud chcete mit hosting jinde tak at si to zaregistrujete sam jinde..
ZAJAC (20:12:48 2/03/2010)
takle nabizime freehosting s domenou a ne jen samotnou registraci nove domeny
ZAJAC (20:13:02 2/03/2010)
prodavame to skoro za nakupni cenu
ZAJAC (20:13:09 2/03/2010)
nechci mit s tim srani
ZAJAC (20:13:20 2/03/2010)
takze smula
Takto zřejmě vypadá ukázková podpora hosting. společnosti. A prosím, tento člověk má na starost všechny fakturace a domény.. Tak kde to jsme?
For ADMIN: CO mám tedy dělat, abych tuto doménu dostal pod ENDORU?
// Kdo bude mít zájem o celou konverzaci, rád přepošlu.. Zde je jen začátek .
na tvém místě bych si okamžitě převedl správu domény k jinému registrátorovy. Spustu z nich ti správu domeny převezme zdarma a s nastavením nameserverů nebudou mít žádné problémy a pipni.cz bych poslal víš kam Zkus kouknout na http://www.regzone.cz/domena/prevod-domeny/ . Tvůj rozhovor z jejich technickou podporou bych vystavil na netu ať si může víc lidí udělat obrázek jak se pipni chová ke svým zákazníkům .
Buďte rádi, že to zde není celé , já sám jsem se divil. Prý by mi tu doménu přenusul, ale až za pár měsíců z principu, že si něco koupím u nich a hned to chci přesunout.. To mi přijde jako vrchol totálního kreténismu!
Jinak díky za pomoc, pokusím se to nějak vyřešit . Pak dám vědět .
Hezký den
presne tak . Registratoru je moore napr
regzone.cz
ignum.cz
kvapem.cz
pls neviete o dajakom registratorovy domen u ktoreho by slo zaplatit pomocou SMS???
Čeští registrátoři neposkytují platby pomocí SMS protože Operátoři si berou velké procento (35-46%) v průměru a maximální cena SMS je v ČR na 99kč
České Filmy ke stažení / Tipy na Hry ke stažení / Sleduj Seriály Online / Přidávej Pr články !
Stránky 1