Nejste přihlášeni
Stránky 1
zdravim ja mam takovy problem ze pomoci .htaccess a .htppaswd chci zaheslovat slozku ukaze se mi to na prihlaseni ale nejde se prihlasit a do .htppaswd sem daval heslo zašifrovany
a pak jsem to zkoušel na jinym hostingu a tam to jede v pohodě
AuthGroupFile tam nemam a cesta do .htpasswd je spravna to bude nekde chyba u vas u jinyho hostingu to slo a tady ne
nejde jako u mne chyba neni kdyz furt rikam ze sem to mnel stejny na jinym hostingu tak to tam fakcilo tady ne
Ou hl. že tu to funguje -> http://www.navodynaweb.tk/demo/htpasswd/
(hostované na endore)
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
ale mne to nefunguje a vsechno mam dobre napiste mi naky jmeno:heslo zašifrovane ja vam dam pak odkaz a muzete si to skusit
rhs napsal:ale mne to nefunguje a vsechno mam dobre napiste mi naky jmeno:heslo zašifrovane ja vam dam pak odkaz a muzete si to skusit
Ne, my to nechceme zkoušet, my chceme, abys sem dal ten rozbitej soubor. Protože když do .htpasswd přidáš další řádek a nic jiného nezměníš, tak se to opravdu, ale opravdu nespraví.
mas lepsi napad jak to teda resit ?
.htaccess
AuthUserFile /.htpasswd
AuthName "Len pre členov"
AuthType Basic
require valid-user
.htpasswd je ve stejny slozce
No, a čemu se divíš, že to nefunguje, když odkazuješ na kořenovou složku disku?
AuthUserFile /.htpasswd
nechapu te kdyz .htpasswd mam ve stejny slozce tak s
AuthUserFile /.htpasswd
by to mnelo fungovat tak nwm co resis
a hlavne ze na php5.cz(nespamuju) to funguje takhle
AuthUserFile /.htpasswd
jako pokud vim tak /.htpasswd ma byt ta slozka ve ktery to zrovna je tak jako jestly vite presnou cestu tak bych prosil naky priklad
dik uz to funguje konecne
Ako spomínal zrusiteu, absolútna cesta je celkom niečo iné ako keď používaš cestu na vkládanie obrázkov apod. A zistiť si ju môžeš napr. cez $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . Páči sa mi ako to obhajujete, že to máte dobre ale ani za nič na svete by vás nenapadlo, že v tom máte fakt chybu a stále to popierate
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Stránky 1