Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj, mam stránku
www.kouzelnik3467.4fan.cz
. Mam na ní Wordpress, jenže mam problém, se kterým si neporadili jiní.
Jde o to, že mě se stránka sice objeví, ale jen, když jsem přihlášenej v administraci wordpressu.
To mi jde normálně. Ale když jsem chtěl ukázat stránku jiným lidém, stěžovali si, že jim to píše :
Chyba kódování obsahu
Stránka, kterou se snažíte načíst, nemůže být zobrazena, jelikož server používá neplatný či nepodporovaný způsob komprimace dat. Kontaktujte prosím vlastníka webového serveru a informujte ho o tomto problému.
* Kontaktujte prosím vlastníka webového serveru a informujte ho o tomto problému.
Nevím co s tím, chci, aby se lidem má stránka normálně zobrazovala. Kodovani mam UTF-8. Děkuji, snad mi poradíte.
mate zaplou komprimaci viz
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=19&t=658">viewtopic.php?f=19&t=658</a><!-- l -->
Ok, děkuji.. Akorát, jsem úplný začátečník, akže teď nevím, když mam to
$modSettings['enableCompressedOutput']='';
vložit do index.php na 117 řádek tak teď jenom nevím. Mam tedy wordpress teď nevím, do jakého index.php to dát. Hned jak otevřu kouzelnik3467.4fan.cz / web / index.php nebo kouzelnik3467.4fan.cz/web/wp-content/themes/mujvzhled/index.php nebo kam. :)Děkuji, php umím částečně, tohle mezi to nepatří
To je jen oprava pro SMF. Ve wordpressu je to defaultne vypnute. Musel jste to nekde aktivovat.
Jenže nevím kde... To bude problém.:(
nebo ještě by to mohlo být tohle:
reseni: zakazat systemu pouzivat kompresi, nebo najit ve zdrojovych souborech kde se pouziva funkce ob_gzhandler a tam upravit podminku aby se funkce nepouzila
ale nevím kde je to ob_gzhandler
mate nainstalovano skoro 30 pluginu . Predpokladam ze to bude delat jeden z nich
Ještě že máme v rodině 2 PC. Zjistil jsem, že když vypnu plugin HyperCache, je to v poho, kdyz ho zapnu dělá to. Akorát teď nevím, kde hledat problém. Vím, že v tom doplňku, ale v jakym souboru?!
A na co potrebujete HyperCache?
No právě na to čištění cache a zrychlení webu.. Mimo téma: Spíš ale scháním ten plugin, co se jmenuje xhtml2html ale všichni odkazují na jeden web, na kterém už není..:(
cache nepotrebujete u webu ktery ma par navstev denne.
No ale zase nechci, aby byl web pomalý..:( Přece jenom, na pomalém webu se taky moc lidí nezabydlí, i když je důležitější obsah.
Cache vam web nezrychli
Ale aspoň myslim, že když vyčistí ty cache, tak trochu rychlejší bude. Přece jenom, když jsem ho vypnul ten plugin, tak je web o něco málo pomalejší.
Stránky 1