#1 2011-12-07 16:07:44

davidg
Endora uživatel
Web

Re: Ziadost o obnovu webu

Dobry den chcel by som sa popytat co sa mysli pod pojmom ziadost na obnovu webu lebo mi to nieje celkom jasne .

V administraci stoji popis

Žádost o zálohu webu
V níže uvedeném formuláři naleznete seznam Vašich domén a k nim dostupné zálohy. Vyberte prosím požadovanou doménu a datum zálohy a formulář odešlete. Požadavek se přidá do fronty domén k obnovení. Dle délky aktuální fronty může obnova trvat od 30 minut až po několik hodin. Po obnovení naleznete zálohu v administraci v sekci Obnovené zálohy webů, nebo na svém ftp ve složce backup. Po dokončení obnovy dat budete informováni emailem.

Obnova záloh je velmi výkonnově náročná a proto ji prosím využívejte jen v případě vážné potřeby. 

V popise sa pise ze data budu obnovená do niekolko hodin ... pritom nadpis nieje "Obnova webu" ale "Ziadost o zalohu webu" coz posobi mierne chaoticky .. Ked tuto funkciu pouzijem co sa vlastne stane ?

Obnovi sa predchadzajuci stav webu ? alebo sa mi vygeneruje zaloha webu ? (ci us aktualna alebo starsia)

Neprepíse sa pouzitim tejto funkcie samotny web ?

Mate to tam trochu chaoticky popisane .. miesate pojem "Zaloha" a "Obnova"

Diki moc za vysvetlenie.

----------PC Expert---------
Digital World Only ...           +
--------------------------------
Overenie ci je stranka bezpecna alebo nie : http://site.cekuj.net/

#2 2011-12-07 19:43:13

Lkopo
Podpora
Web

Získaš potom zálohu, kt. si môžeš stiahnuť wink

Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk

#3 2011-12-08 14:59:19

davidg
Endora uživatel
Web

Mno okej ale neprepise mi to obsah webu ? lebo ja chcem len downloadnut zalohu aby som si ju ulozil v pc nic viac smile

#4 2011-12-08 17:32:23

admin
Administrátor

zkuste si precist ten popis

#5 2011-12-09 09:45:15

davidg
Endora uživatel
Web

admin napsal:

zkuste si precist ten popis

Iste sak som ho cital ..

Nadpis : Žádost o zálohu webu
V popise :

Vyberte prosím požadovanou doménu a datum zálohy a formulář odešlete. Požadavek se přidá do fronty domén k obnovení. Dle délky aktuální fronty může obnova trvat od 30 minut až po několik hodin.

Cize rozumiem tomu takto : Vyber zalohu k obnoveniu ..

Pod pojmom obnovenie rozumiem návrat k predchadzajucej verzi webu ... cize Zakliknem si to a obnovi mi to web..

Dalej :

Po obnovení naleznete zálohu v administraci v sekci Obnovené zálohy webů, nebo na svém ftp ve složce backup. Po dokončení obnovy dat budete informováni emailem.

to je okej tu istu zalohu co som obnovoval budem mat v administraci k downloadu .. to je to co chcem

Cize s toho vyplyva ze dojde k obnove webu a zaroven k spristupneniu zalohy ... Mam pravdu alebo to fungujue inak ?

PS : Inak posledna otazka znela ci dojde k obnove webu ( co nechcem ) alebo len k spristupneniu zalohy ..

je to tam dost nejasne popisane skuste to prosim napravit .. jedine co je jasne popisane je funkcia "Vygenerovanie aktualnej zalohy webu" .. Sami sa predsa snazite o jednoduchost nie ?  wink

#6 2011-12-09 11:42:20

admin
Administrátor

Po obnovení naleznete zálohu v administraci v sekci Obnovené zálohy webů, nebo na svém ftp ve složce backup.

nechapu co je na tom nejasne . Ve slozce backup mate obnovu webu . Tj ne ve slozce web

#7 2011-12-12 11:06:32

davidg
Endora uživatel
Web

admin napsal:

Po obnovení naleznete zálohu v administraci v sekci Obnovené zálohy webů, nebo na svém ftp ve složce backup.

nechapu co je na tom nejasne . Ve slozce backup mate obnovu webu . Tj ne ve slozce web

Tak okej .. cize sa mi tym neprepise web ? to som chcel vediet ..
Ked uz tak sa mi zda nejasne pouzitie slovicka Obnova.

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK