Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravim, Nainstaloval jsem si WP na mem free hostingu, po chvili mi napsalo instalace uspesna, a kdyz jsem se chtel prihlasit pres tu webovou stranku, kterou tamzadanou, tak mi napise, ze server nelze najit. Prosim co s tim?
Omlouvam se jestli podobny topic uz tu je, ale nenasel jsem to. s Pozdravem Heppy
O jakém webu se bavíme?
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Myslim ten prihlasovaci web do WP napr: mujweb.cz/wp-admin
Nezajímá mě ukázka jak se přihlásit do administrace WP, ale váš konkrétní web...
Endora plugin!
Omlouvam se, spatne jsem to pochopil, heppy.cz
Tato doména není registrovaná... http://www.nic.cz/whois/?d=heppy.cz
Zaregistroval jste si doménu přes Endoru? Zaplatil jste?
Nejde řešit problém, když web neexistuje.
Endora plugin!
To bude asi ten problem, protoze, chtel jsem si to zaregistrovat jako domenu 2.radu, za kterou jestli sem dobre pochopil se neplati, ale asi jsem to zvoral. Omlouvam se za zneprijemneni situace. Prosim vas, jede mi vylozene o FREE, jak si lze prevest domenu na nejakou FREE?
A kde se to registruje? prosim omluvte mne, ale v tomto oberu jsem opravdu zacatecnik
Zdravim, Nainstaloval jsem si WP na mem free hostingu, po chvili mi napsalo instalace uspesna, a kdyz jsem se chtel prihlasit pres tu webovou stranku, kterou tamzadanou, tak mi napise, ze server nelze najit. Prosim co s tim?
Omlouvam se jestli podobny topic uz tu je, ale nenasel jsem to. s Pozdravem Heppy
Kámo počkal si 45 minút alebo 30 neviem presne koľko minút sa teraz čaká aby to išlo normálne. Ak si ešte nepočkal tak počkaj... 8-)
heppy napsal:Zdravim, Nainstaloval jsem si WP na mem free hostingu, po chvili mi napsalo instalace uspesna, a kdyz jsem se chtel prihlasit pres tu webovou stranku, kterou tamzadanou, tak mi napise, ze server nelze najit. Prosim co s tim?
Kámo počkal si 45 minút alebo 30 neviem presne koľko minút sa teraz čaká aby to išlo normálne. Ak si ešte nepočkal tak počkaj... 8-)
Uz je to 3 den...
Však už je to vyřešené ne? Prostě doména heppy.cz neexistuje, protože nebyla nikdy zaregistrována / zaplacena. Doména 3. řádu tedy například heppy.g6.cz je možno zaregistrovat na http://www.endora.cz jako "Založit doménu 3. řádu ".
Dokud nebude k dispozici žádná doména, nelze se bavit o problému, že Nejde najet WP...
Endora plugin!
Dokuji moc za pomoc, a jeste jednou se omlouvam za neznalost. Diky
Stránky 1