Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravim,
mam na Endore par domen a na nekterych z nich mam aplikace bezici na Nette frameworku.
Aplikace byly vsechny funkcni a nedoslo v nich v posledni dobe k zadnym zmenam.
Ted najednou nefunguji, muze to byt max par dni. Jsem si jisty, ze jeste v patek jsem jednu z nich ukazoval kolegovi na jeho Macbooku, kde ani nemohl mit tu stranku v cachi, protoze na ni nikdy predtim nebyl.
Konkretni domeny jsou http://www.strong-coffee.cz a http://chaoticprague.cz
Poradite prosim pekne? Zmenilo se neco na Endora serverech od patku? Vubec nevim co se deje.
Diky moc, Dan Kadera
... coz bylo samozrejme prvni misto, kam jsem se podival - nic, vubec nic.. i kdyz zapnu na ostrem serveru ladenku tak mi k tomu nic nevyhodi..
EDIT: ha, tak do logu uz to pise - jeste vcera rano (~22 hodin zpatky) to tam nic nepsalo, dival jsem se asi stokrat..
EDIT 2: aha, ale nic uzitecnyho - pise ze ma problem zobrazit ErrorPresenter; kdyz vypnu zachytavani vyjimek ErrorPresenterem (takze by mely vyskocit v zapnuty ladence) vidim jen prazdnou stranku a v logu nic...
Zajimavy je, ze kdyz zapnu Debugger::$scream = TRUE (coz by melo zvysit uroven error reporting, takze by melo zakricet kdeco), napise mi ladenka pri promazany cachi tohle:
fopen(): Unable to access /home/users/%user%/%domain%/web/temp/cache/_Nette%5CConfigurator/_-fb3b81c738f778eb10dbe0ad43759cc1.php
po prvnim requestu od promazani tempu to zacne psat:
mkdir(): File exists
pri vytvareni slozky 'cache' v tempu (ktera po kontrole na serveru opravdu pri prvnim requestu po promazani tempu vznikne, ale proc ji to chce vytvaret znova, to nevim..).
Opakuju ze jsem na nic v posledni dobe nesahal a navic tohle se vsechno deje v ramci interniho kodu frameworku, na kterej jsem uz tuplem nesahal.. takze proste fakt nevim cim to je..
Mate zaplou kompresi?
Tak me uz to bezi. Vypada to na bug pri vkladani reklamy pri zapnute kompresi.
Super! mne uz taky. A byl to bug nekde u me nebo u vas? ) at kdyztak vim ceho se vyvarovat..
diky moc! )
v nove verzi skriptu ktery vklada reklamu
aha ok
takze tady asi muzeme zamknout )
Stránky 1