Nejste přihlášeni
Stránky 1
Tak k věci, napsal jsem html s názvem, který obsahoval háček a čárku...spustit nejde... je zde:
http://freshjumpers.comehere.cz/%C4%8Dap%C3%ADk.html
Nevím jak ho odstranit normálně to udělat nejde a píše to, že se soubor nepodařilo smazat a zde jsem nic o tom jak to jde nenašel...Ponaučil jsem se a už to dělat nebudu
Krom toho mam ještě jeden problem v galerii obrázků zde..to samé..
http://freshjumpers.comehere.cz/galerie ... hp?folder=
složka - evtn LIVE 24.duben 2011 (24. 9. 2011)
české znaky jsou pro endoru ale nejen pro ni ale spoustu hostingů vrazedny a nejde to z toho smazat pres tc ani pres filezillu, to musi smazat admin no
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Ponaučil ses dobře, ačkoliv se hlásá že bude možné registrovat domény s českými znaky, je to nesmysl. Háčky a čárky v internetových adresách většinou nefungují a dokonce jsou neplatným prvkem v XML souborech, což třeba znamená že kdybys na stránkách měl sitemap.xml a v ní odkaz na stránku s háčky a čárky tak oficiálně je ten soubor považován za neplatný...otázka je jak to třeba zkousne bot.
Doporučuji české znaky nepoužívat ani v adresách ani případně v kódu (to už je ale věc vkusu)
Robotická online hra zdarma: Bamgame.net
Bohužel phpbb takový odkaz nepodporuje...
Ovšem díky za odkaz, rozhodně jsem se tam (háčkyčárky.cz) dozvěděl něco nového...
Robotická online hra zdarma: Bamgame.net
Chcete tedy dane soubory smazat?
Ano, Děkuji.
soubor smazan. To v te galerii si musite smazat sam
Adresář -(Ševětín LIVE 24.duben 2011) mám také uložen ve FTP FreshJumpers a také nejde smazat...Je pod /freshjumpers.comehere.cz/web/galerie/photos/Ševìtín LIVE 24.duben 2011
A pokud to jde nějak jinak tak opravdu netušim jak by to mohlo jít...v php nedělám je to kopírovaná galérie...
Adresář stále nejde smazat...
smazano
Prosím smazání složky root /ecs.4fan.cz /web.backup.20111111161050 a root /ecs.4fan.cz /web /sites (stránka ecs.4fan.cz)
Děkuji
backup se smaze sam
Stránky 1