Nejste přihlášeni
Stránky 1
Hele, nezmizela tu rubrika "Jak na to"?
1. Chtěla bych vědět, zda mohu pod Endoru převést stránky i s obsahem.
2. V doméně iustitiavera.eu, která není hostovaná na Endoře (právě tu bych chtěla pod Endoru převést) se mi v JOOMLA nedaří nahrávat obrázky do textu. Nahraji je sice přes manažer médií, ale do txtu se nevkládají. Objeví se mi pouze ikona přetrženého dokumentu.
Pomůžete mi?
1. samozřejmě že můžete
2. pokud ještě ten web není hostován na endoře, tak je zbytečné se tím zabývat zde - tzn. buďto se obraťte na svého hostera nebo přejděte k endoře a pokud bude problém přetrvávat, tak jej můžeme lépe vyřešit
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
Tak, a co mám udělat pro převedení stránek iustitiavera.eu i s obsahem pod endoru?
Ale já přece nemám stránky 3. řádu. Moje doména iustitiavera.eu je hostovaná společností cybers a já bych to ráda převedla pod endoru. Ale je to doména 2. řádu.
tam jde o převedení jako takové - po uspesnym presmerovani se da tim navodem ridit od tohoto místa
Ak máme všetko bez problémov hotové, teraz ideme na FTP. Pripojíme sa na FTP a pôjdeme na našu doménu 3 rádu. Vložíme tam súbor zip.php, ktorý ma nasledujúci obsah:
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Znamená to, že mám jenom změnit u domény iustitiavera.eu DNS a pak tam vložit ten kód? Jak to mám provést, abych rovnou měla zaregistrovanou formu PLUS? Prostor na free mi stačit nebude, protože to jsou petiční stránky. Díky
V prvom rade si vytvorte zálohy zo súčastného webhostingu, následne daný systém odskúšajte na endore, pristúpiť na vašu doménu môžete na dočasnom linku http://iustitiavera.eu.srvX1.endora.cz samozrejme to X nahradte serverom na ktorom si vytvoríte konto, tj 1 2 3 4 alebo 5. Ak to bude fungovať tak zmeníte DNS a v prípade že by vám nestačil priestor tak jednoducho nakoniec aktivujete PLUS program.
a to číslo serveru si mohu vybrat?
Omlouvám se za troglodytí otázky, ale rozumím tomu jako koza petrželi a mé uživatelské znalosti na to fakt nestačí.
Hmmm, ale tam mi to ukazuje srv.20. Co s tím?
tak teď se nemohu pro změnu přihlásit na ftp toho "pokusného králíka". Neustále mi to píše, že je vadný login. Je to "admin"? Heslo by mělo být jako do přihlašovacího systému webadmin, ano?
Tak jsem si to FTP nastavila s názvem iustitiavera2
Nejde to připojit ani přes webftp ani přes tcmdr
Zkopírovala jsem si celý obsah webu iustitiavera.eu na počítač, ale nemám to do čeho přehrát, protože se na to FTP dočasného linku prostě nemohu dostat. Navíc jsem si neprodloužila hosting, protože jsem se rozhodla přejít pod endoru, takže mi to asi dneska vypnou. Naštěstí jenom hosting, doména je moje.
Mna jo, ale to se napojím na ty původní stránky, ne-e?
A jak si to mám jinak vyzkoušet, jestli to tam půjde. NAvíc mám stránky v 1,5 Joomla a NA Endoře je nahraná 1.7
Stránky 1