Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
již více jak rok mám u vás web pod doménou <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.georgeweb.cz">www.georgeweb.cz</a><!-- w --> a ač jsem na něm nedělal žádné změny ani úpravy,
již několik dní namísto webu svítí pouze info "Fatal error: Allowed memory size of 50331648 bytes exhausted"
Ač si myslím že chybu jsem odstranil, tak nyní paradoxně již několik dní jde web ve večerních hodinách naprosto v pohodě ale ráno se takřka pravidelně vrátí pouze výše uvedená informace a web opět nejde.
Co konkrétně mám tedy udělat abych se vrátil do normálu? :-)
díky moc s pozdravem G.
Vidím že to bude zrejme WordPress ktorý strašne vyťažuje memory_limit a pri vyššom počte návštev môže prísť k naplneniu pamäte. Skús povypínať nejaké doplnky prípadne zakúpiť program PLUS ktorý má vyšší memory_limit. Zátaž na stránku môžu robiť aj boti, ako google, altavista, seznam a x ďalších.
Díky moc za help,
Je to na Joomle ale už jsem zkoušel povypínat co šlo včetně galerie a pod. a úspěch nula - je mi divné že přesto že neudělám na webu žádné změny z ničeho nic se zase objeví a stejně pěkně zase zmizí kdy se mu chce :-)
No nic objednám si Plus tarif a do té doby budu hold doufat :-)
díky G.
P.S.: ted koukám že to zrovna zase jde - uvidíme jak dlouho :-)
Moc díky - každopádně jsem si už i objednal tarif plus tím nic nezkazím - ještě jednou moc dík za help G.
Tak záhada pokračuje :-)
Při prvním načtení webu se takřka pravidelně opět objeví daný nápis - ovšem pokud znovu načtu či obnovím stránku, tak web už naběhne naprosto v pohodě .-)
Protoze to pri prvnim nacteni asi saha do db . Pak uz to ma nacachovane
Stránky 1